Om Lederne

Lederne er en interesseorganisation for ledere og andre betroede medarbejdere. Vi repræsenterer mere end 111.000 medlemmer, og vi har som den eneste faglige organisation i Danmark specialiseret os i ledere og ledelse – derfor hedder vi Lederne.

Gennem mere end 100 år har vi arbejdet for at udbrede god ledelse og give vores medlemmer de bedste forudsætninger for en succesfuld karriere som leder. Vi står for en hurtig og professionel service, der bringer vores medlemmer videre, uanset hvilken situation de står i.

Glade og tilfredse medlemmer er en hjertesag for os. Vi er derfor stolte af, at 94 % af vores medlemmer er tilfredse med den rådgivning og service, de får. Men vi hviler ikke på laurbærrene, medlemstilfredsheden skal være i top. Vi arbejder derfor løbende på at forbedre eksisterende services og komme med nye tilbud til vores medlemmer. Vi har derfor sat digitalisering højt på dagsorden, så vi kan blive klædt på til fremtiden.

Se, om du kan blive medlem

 

 

Vision, mission og værdier

I Lederne arbejder vi ud fra visionen om at "gå foran dem, der går forrest", og vores mission er at "bringe dig videre" som medlem. Værdierne tryghed, kundeorienteret og værdiskabende danner grundlag for alt, hvad vi foretager os, og er et vigtigt pejlemærke i vores daglige arbejde.Vi sætter ledelse på dagsordenen


Vi gør dagligt vores indflydelse gældende for at sikre lederes interesser i forhold til lovgivning og anden offentlig regulering. Det sker gennem en målrettet indsats over for det politiske system og ved at være repræsenteret i en lang række råd og nævn, hvor vi varetager medlemmernes interesserer.

Se, hvilke råd og nævn vi er med i
Ét arbejdsliv, tre organisationer og en A-kasse


Lederne har to søsterorganisationer. Virksom for selvstændigt erhvervsdrivende og PRO for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt. A-kassen LH betjener alle 3 organisationer. Så uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke skifte organisation eller A-kasse. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dit nye job, så finder vi den organisation, der passer bedst til dine aktuelle behov. 

Følg os på de sociale medier

Her sætter vi ledere og ledelse på dagsordenen. Det er også her, at vi deler også vores jobsopslag.

Følg os på LinkedIn
Følg os på Facebook
Følg os på Instagram
Følg os på Twitter

Ledernes Hovedorganisation
Vermlandsgade 65
2300 København S

CVR 56995811

Lokalafdelinger

Ring til os:
Telefon 3283 3283
Vi sidder klar ved telefonerne kl. 8-17 (fredag kl. 8-16)

Skriv til os:
Som medlem
Som ikke medlem

Opdateret: 22.11.2021