Om Lederne

I Lederne er vi noget for dig, som er en masse for andre; En faglig organisation og a-kasse for ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi hjælper dig, der leder andre – med uddannelse, inspiration, netværk og rådgivning inden for ledelse, karriere og juridisk bistand.

For det gør en verden til forskel at have nogen at sparre med. At være en del af et fællesskab, som kan hjælpe med fremtidens udfordringer. Og det kan vi. Derfor har vi et særligt fokus på bæredygtig ledelse. For det kræver en særlig ledelsesindsats at løse de problemstillinger, som fremtiden bringer - som klima, sundhed, ligestilling og uddannelse.

Med mere end 134.000 medlemmer, kender vi en leders hverdag og udfordringer. Vi har en fordelagtig a-kasse, skræddersyede forsikringer og kan yde professionel rådgivning om alt fra karriere til arbejdsforhold og juridiske problemstillinger.

Vores fornemmeste mål er at løfte dig, som skal løfte Danmark fremad. Sikre, at du som leder har de bedste forudsætninger for at sætte retningen for vores liv og samfund. Og det starter med et trygt fundament for dit lederliv – for uden tryghed ingen udvikling.

Det er altid en leders lod at træffe svære beslutninger. Men sammen med os i Lederne behøver du ikke at gøre det alene. Det er sammen, vi gør en verden til forskel.

Lederne - en verden til forskel

Ét arbejdsliv, tre organisationer og en a-kasse

Lederne har to søsterorganisationer. Lederne Virksom for selvstændige og Lederne Spring for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt. Lederne A-kasse betjener alle 3 organisationer. Så uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke skifte organisation eller a-kasse. Du skal blot fortælle os om dit nye job, så finder vi den organisation, der passer bedst til dig.
Far med barn | Lederne

Vi sætter ledelse på dagsordenen

Vi gør dagligt vores indflydelse gældende for at sikre lederes interesser i forhold til lovgivning og anden offentlig regulering. Det sker gennem en målrettet indsats over for det politiske system og ved at være repræsenteret i en lang række råd og nævn, hvor vi varetager medlemmernes interesserer.

Du finder os her

Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København S

CVR 56995811

Lokalafdelinger

Ring til os

Telefon 3283 3283

Vi sidder klar ved telefonerne kl. 8-17 (fredag kl. 8-16). Enkelte afdelinger kan have kortere åbningstid.

Eller skriv til os

Som medlem

Som ikke medlem

Følg os på de sociale medier

Her sætter vi ledere og ledelse på dagsordenen. Det er også her, at vi deler også vores jobsopslag.

Følg os på:

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter

Stregtegning af mobiltelefon | Lederne

Opdateret: 19.12.2023