Ledelsens Dag 2024 – Danmarks største lederkonference

Ledelsens Dag 2024

Hvem skal være Årets Leder 2024?

Du kan nu indstille en dansk topleder, som skal hædres for sine ledelsesbedrifter. Du kan indstille din kandidat frem til den 5. marts 2024.

Danmarks største lederpris

Årets Leder er Danmarks største og mest prestigefyldte lederpris. Den overrækkes hvert år på Ledelsens Dag og udpeges af en jury bestående af nogle af landets mest erfarne topledere.

Prisen gives til en dansk topleder, der med en ekstraordinær indsats har leveret fremragende resultater. Resultater som kan ses på flere bundlinjer. Prisen hylder ledere, som går foran både når det gælder udvikling af virksomheden, og når det handler om at bidrage til løsninger på nogle af alle de kriser, vi som samfund står midt i.

Lederjuryen til kåring af Årets Leder 2024

Sæt kryds i kalenderen d. 3 oktober

Tak til alle jer, der så med på Ledelsens Dag 2023. I var med til at gøre Ledelsens Dag til noget særligt, og vi håber, I nød dagen lige så meget, som vi gjorde.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu, for den 3. oktober gør vi det igen. Tilmeld dig Ledelsens Dag 2024 her, og få besked, når vi kan løfte sløret for flere detaljer.

Årets leder 2023

Jens Bjørn Andersen blev kåret til Årets Leder 2023, fordi han som CEO i DSV med enestående økonomisk succes har været med til at skabe en af verdens største transportkoncerner med et stærkt koncept.

Jens Bjørn Andersen fra DSV er Årets Leder 2023
PFA og Gjensidige er sponsorer til Ledelsens Dag 2023