Ledelsens Dag 2023 – Danmarks største lederkonference

Bliv klogere på Ledelsens Dag

På Ledelsens Dag d. 14. november kl. 9.00 sættes der fokus på, hvad der kræves af fremtidens lederskab. Det gør vi i selskab med en række af landets mest inspirerende og innovative ledere og oplægsholdere.

Tilmeld dig, så er du sikret en billet til at live-streame Ledelsens Dag, Danmarks største digitale event for ledere. Det koster ikke en krone at streame eventet live, og du er hermed inviteret. 

Se det fulde program

Ledelsens Dag er en dag fyldt med inspiration og fejring af ledere, der aktivt har vist vejen og er lykkedes. Det er en dag, hvor vi deler erfaringer, perspektiverer og diskuterer, hvordan ledelse kan bidrage til at løse vores fælles udfordringer. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere en række af Danmarks mest inspirerende ledere og oplægsholdere. Programmet er med forbehold for ændringer. 

Magrethe Vestager, Ledende næstformand, EU-Kommissionen

Som ledende næstformand i EU-Kommissionen er Margrethe Vestager chef for hundredvis af medarbejdere og fører an i Europas kamp mod de internationale tech-giganter. Hun er den eneste dansker på Time Magazines liste over verdens 100 mest indflydelsesrige personer. Hør hvordan hun balancerer kampen og magten med at holde fast i sig selv og være en anerkendende og empatisk leder.

Tommy Ahlers, Founding partner, Look Up Ventures

Tommy Ahlers har været iværksætter, CEO, minister og TV-stjerne i Løvens Hule. I dag har han lagt de fleste roller bag sig, for at koncentrere sig om at hjælpe den grønne omstilling bedre på vej gennem investeringer i virksomheder og ledere, der leverer helt konkrete løsninger på klodens udfordringer.

Årets leder 2023

På Ledelsens Dag overrækker vi Danmarks største og mest fornemme lederpris: Årets Leder.

Med prisen som Årets Leder ønsker vi at hylde en leder, som med en ekstraordinær indsats gør en verden til forskel. En forskel som kan ses på flere bundlinjer. Årets Leder er en leder, som går foran, både når det gælder om udvikling af virksomheden, og når det handler om at bidrage til løsninger på nogle af alle de kriser, vi som samfund står midt i. 

Lederjury 2023

Her kan du møde Årets Lederjury, som består af syv af Danmarks topledere. Lederjuryen udvælger, hvem der skal nomineres til Årets Leder 2023 og dermed være i spil til at vinde titlen som Årets Leder 2023. Vinderen kåres på Ledelsens Dag den 14. november.

Årets Lederjury

Genoplev Ledelsens Dag 2022

Det gik du glip af