Fakta om Lederne

I Lederne er vi noget for dig, som er en masse for andre; En faglig organisation og a-kasse for ledere og særligt betroede medarbejdere.

Vi hjælper dig, der leder andre - med uddannelse, inspiration, netværk og rådgivning inden for karriere og juridisk bistand. Med et særligt fokus på bæredygtig ledelse tror vi på, at vi kan løfte dem, som skal løfte os alle fremad.  Og det gør en verden til forskel for vores mere end 134.000 medlemmer og for den fremtid, vi alle er en del af.

Lederne Spring og Lederne Virksom

Lederne har to søsterorganisationer – Lederne Virksom og Lederne Spring. Lederne Virksom er for selvstændige, og Lederne Spring er for dig, der ønsker at blive leder, og dig, der har været leder, men lige nu er specialist.

Læs mere om Lederne Virksom og Lederne Spring

Kornmark | Lederne
LOKALAFDELINGER
Lederne har 19 lokalafdelinger rundt om i Danmark.
Love og regler | Lederne
LOVE OG VEDTÆGTER

Vi har samlet vores love og vedtægter, så du har let adgang til dem.

Ledernes beretning 2021
ÅRSBERETNING

Vores årsberetninger giver dig et godt indblik i arbejdet i Lederne. 

Medlemsservice
Lederne tilbyder blandt andet rådgivning ved kontraktforhandlinger, juridisk hjælp, lederuddannelse, arbejdsløshedsforsikring og ledelsesudvikling til vores medlemmer.

Vi udgiver desuden det prisvindende online magasin om ledelse: Lederstof.dk

Politik
Gennem målrettet indsats over for det politiske system gør Lederne dagligt sin indflydelse gældende for at sikre lederens interesser i forhold til lovgivning og anden offentlig regulering.

På baggrund af blandt andet analyser og undersøgelser fastlægger Lederne en politik på alle væsentlige områder, der har betydning for ledere. Det drejer sig om områder som uddannelses- og erhvervspolitik.

Ledernes seneste undersøgelser

Samarbejde
For at udbrede og fremme ledernes interesser samarbejder Lederne med politikere, myndigheder og arbejdsmarkedets parter.

Lederne er repræsenteret i en lang række råd, nævn og udvalg på både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt niveau. 

Lederne er blandt andet repræsenteret i den europæiske lederorganisation CEC, og medlemmerne har derved automatisk adgang til et omfattende netværk af 1,5 million ledere over hele verden.

Ledernes interessevaretagelse