Lederne A-kasse

Lederne A-kasse er en statsanerkendt a-kasse. Vores mere end 134.000 medlemmer tæller ledere, betroede medarbejdere, selvstændige og funktionærer.

Har du brug for rådgivning? | Lederne

Vores opgave er dels at udbetale dagpenge til dig, hvis du i en periode står uden arbejde og dels at hjælpe dig videre til dit næste job. Vi administrere desuden også efterlønsordningen og udbetaler efterløn, feriedagpenge samt en række andre ydelser.

Læs om dagpenge

Læs om efterløn

Læs om medlemskab af Lederne A-kasse

Landsdækkende service

Vores hovedkontor ligger på Amager i København, og vi har desuden regionskontorer i Aalborg, Aarhus, Herning, Kolding og Roskilde. På vores lokale kontorer rådgiver vi dig om din karriereplanlægning og jobsøgning, og det er her, du kommer til de lovpligtige møder som ledig.

I alt er vi flere end 40 medarbejdere over hele landet, der hver dag arbejder for at yde dig den mest kompetente hjælp og vejledning. Reglerne for dagpenge er komplicerede og omfattende, men vi kender dem, og vi sætter en ære i at guide dig bedst muligt gennem regeljunglen.

Høj medlemstilfredshed og effektiv rådgivning til jobsøgning
Vi arbejder altid hårdt for at give dig den bedst mulige service, og de bedste rettigheder som reglerne giver mulighed for. Vi er derfor meget stolte af vores medlemstilfredshed på 94 procent, og vi forsøger hele tiden at gøre A-kassen endnu bedre for dig som medlem.

Vores erfarne karriererådgivere er eksperter i yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Derfor er vi den bedste a-kasse i Danmark, når det gælder om at få ledige medlemmer tilbage i arbejde.

Kontrol med vores arbejde
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering er a-kasserne tilsynsmyndighed.  De kontrollerer vores arbejde, herunder at vi udbetaler og vejleder korrekt.