Mit Lederne

For dig der har fået nyt job

Hvis du har fået nyt job, kan du blandt andet få brug for at vide, hvad du rent lønmæssigt er værd, hvad du skal være opmærksom på i en ny ansættelseskontrakt, eller hvordan feriedagpengereglerne er skruet sammen. Vi har samlet nogle af de vigtigste informationer til dig, der starter nyt job.

Hjælp til dig

Løn
Vi ved, hvad du er værd. Få personlig lønrådgivning af vores erfarne rådgivere.
Book et møde med os på Skype med en af vores ledelsesrådgivere
Få hjælp af en professionel rådgiver over telefonen eller Skype, når du møder udfordringer i lederjobbet. Vi tager altid udgangspunkt i din aktuelle situation, så du kan få hjælp med netop det, der gør en forskel for dig.
Dagpenge Når du kommer i job Fra ledighed til beskæftigelse
Når du går fra ledighed til beskæftigelse, er der nogle ting, du skal huske at gøre.

Kontakt os

Ring til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8-17 (fredag kl. 8-16) på tlf. 3283 3283

Værd at vide for dig, der har fået nyt job

Vil du have mere i løn? Få vores bedste råd til din lønforhandling
Få gode råd til den succesrige lønforhandling: Hvad enten du starter nyt job eller skal til den årlige lønsamtale, så er forberedelse nøgleordet.
Vi gennemgår din kontrakt

Send din kontrakt sammen med alle relevante bilag. Så sikrer vi, at du lander den bedst mulige aftale. 

Tillægsforsikring

Ledernes tillægsforsikring sikrer dig op til 90 procent af din løn. Du kan selv sammensætte din forsikring, så den passe lige nøjagtigt til dine behov.

Karrieresparring
Bliv klogere på dine karrieremuligheder og kompetencer med en KarriereSparring. Vi ved, hvad der skal til for, at du kan opnå dine karrieremål, og vi hjælper dig indtil, at du har fået afklaring og svar på alle dine spørgsmål.
Juridisk rådgivning

Få professionel juridisk rådgivning af vores eksperter ved opsigelse, kontraktgennemgang, ferie, barsel, sygdom og andet vedrørende din ansættelse.

Download guiden: "Kom godt fra start i lederjobbet"
Er du ny leder? Vi hjælper dig godt fra start med forberedelsen til din første arbejdsdag og ruster dig til de første måneder som ny leder. Få også Stephen Bryants Langers råd til de første 100 dage som ny leder.
Styrk din LinkedIn profil

Få gode råd at optimere din Linkedin-profil, så du kan skabe et godt fagligt netværk.

Få styr på din elevatortale?
En elevatortale er en kort fortælling om dig selv, som du kan bruge, når du skal præsenterer dig selv i en professionel kontekst.