Rekrutteringsprocessen

Vi lægger vægt på en høj etik og fortrolighed i ansættelsesprocessen, og at du, som kandidat, oplever at blive behandlet professionelt og med respekt. Vi behandler din ansøgning og dine dokumenter fortroligt, og vi kontakter altid dig først, hvis vi ønsker at indhente referencer. Du vil desuden altid få en mundtligt afslag, hvis du har været til samtale hos os.


 

Værd at vide om rekrutteringsprocessen

Din ansøgning

Når du uploader din ansøgning via vores system, modtager du en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Efter ansøgningsfristen læser vi alle ansøgninger igennem og udvælger de kandidater, vi gerne vil se til personlig samtale.

Første samtale

Vi inviterer de udvalgte kandidater til en personlig samtale, hvor det typisk er nærmeste chef og en medarbejder fra afdelingen, som deltager. Til samtalen får du blandt andet mulighed for at høre nærmere om jobbet, og vi får mulighed for at høre nærmere om din baggrund og kompetencer. Samtalen varer typisk en time.

Anden samtale

På baggrund af første samtale udvælger vi 2-3 kandidater, som vi inviterer til endnu en samtale. Her går vi mere i dybden med job og kvalifikationer. Ved ansættelse til alle faste stillinger anvender vi en adfærdstest for at sikre det rette match. Testen vil være en del af anden samtale og bruges som et dialogværktøj, der kan give et mere nuanceret billede af dig. Derudover kan det være, at vi beder dig om at tage en kognitiv test eller løse en case. Du får at vide ved invitationen til anden samtale, hvad der skal ske under samtalen. Du får altid feedback på dine tests af en medarbejder, der er certificeret i testværktøjet.

Ansættelse

Hvis vi vælger at ansætte dig, kontakter vi dig hurtigst muligt. Herefter modtager du ansættelseskontrakten via e-mail.
En uge inden din første dag sender HR et informationsbrev, så du ved, hvordan dine første dage kommer til at forløbe. 

Hvis du ikke fik jobbet

Når jobbet er besat, vil kandidaterne, som var til personlig samtale, få et mundtligt afslag. Alle andre ansøgere vil modtage et skriftligt afslag på e-mail.