Bæredygtig ledelse

Vores verden er udfordret, og som samfund står vi over for store udfordringer. Vi har brug for at ændre retning, og det kalder på ledere, der kan se muligheder i udfordringerne, og finde løsninger, som skaber rammen for bæredygtige fremskridt. Derfor udvikler Lederne disciplinen bæredygtig ledelse sammen med en række stærke partnere.

Ledernes model for bæredygtig ledelse sætter rammen for, hvad bæredygtig ledelse er, og hvordan du udøver det.

Sammen kan vi gøre en verden til forskel
Bæredygtig ledelse handler om at forvalte ledelsesansvar ansvarligt – ikke kun i forhold til klima og den grønne dagsorden, men også i forhold til hele den omverden og alle de mennesker, som ledelse påvirker.

Hver eneste dag tager Danmarks ledere tusindvis af beslutninger, som sætter retningen for vores samfund og liv. Derfor skal vi tage ledelse alvorligt og sikre, at de der går forrest, går den rette vej.

Besøg vores univers om bæredygtig ledelse

Nye partnerskaber
Lederne har indgået partnerskaber med Deloitte, PFA, Danske Bank, Dansk Industri og DTU Learn for Life for sammen at forfølge en fælles mission om, at ledere i danske virksomheder og organisationer leder i overensstemmelse med FN’s verdensmål senest i 2030.

Et rammeværktøj for bæredygtig ledelse
Men hvordan leder man bæredygtigt? Og hvordan forholder vi os som ledere til de krav og udfordringer, vi i stigende grad møder, både udefra og internt i de danske virksomheder?

Det er netop det, partnerskaberne og en ny model for bæredygtig ledelse skal give konkrete og praksisnære svar på. Sammen med markedsledende aktører udvikler Lederne den kommende tid en helt ny digital indgang til bæredygtig ledelse med digitale værktøjer, uddannelse, inspiration og masser af ny læring. 

MODEL FOR BÆREDYGTIG LEDELSE

Kurser om bæredygtig ledelse

Ønsker du at arbejde med bæredygtig ledelse i din virksomhed? Vi har samlet nogle af vores kurser og lederudviklingsforløb, som kan hjælpe dig i dit arbejde med at drive bæredygtig ledelse. 

Bæredygtig ledelse

Bæredygtig ledelse på lederstof.dk

Læs alle Lederstofs spændende artikler om bæredygtig ledelse og få ledelsesmæssig inspiration.

Ledersparring

Få hjælp af en professionel rådgiver over telefonen eller Skype, når du møder udfordringer i lederjobbet. Vi tager altid udgangspunkt i din aktuelle situation, så du kan få hjælp med netop det, der gør en forskel for dig.