Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

LederSparring

Meget mere end en guide til MUS-samtale. Bliv medlem af Lederne og få professionel hjælp til de udfordringer, du møder på jobbet

Hvad enten du står over for en vanskelig samtale eller er i tvivl om håndteringen af et projekt, så tilbyder Lederne dig personlig sparring med en professionel ledelsesrådgiver.

Råd til ledelsesudfordringer

Få vejledning og sparring

Personlig rådgivning

Med udgangspunkt i din situation

Din sparringspartner

Til dagligdagen som leder

Få personlig sparring helt gratis

Ansvar koster ikke noget, men det kræver noget

Når du møder ledelsesmæssige udfordringer på jobbet, sidder vi klar til at hjælpe dig. Det gælder også, når du har brug for sparring til MUS-samtalerne eller hvis du har brug for hjælp til at håndtere en stresset hverdag. 

Med over 100 års erfaring på CV’et og mere end 100.000 medlemmer i organisationen, har vi hos Lederne et både bredt og specialiseret kendskab til ledere og ledelse.

Vi kender alt til de situationer, du som leder kan havne i, og vi ved, hvad der skal til, for at løse de konflikter og udfordringer du møder i lederjobbet. Gennem sparring får du hjælp af vores erfarne ledelsesrådgivere til at finde den helt rigtige løsning for lige netop dig.

Du kan fx hente hjælp hos LederSparring® hvis du:

  • er bange for at enten du eller en medarbejder er ved at gå ned med stress.
  • har en tilbagevendende konflikt med din chef.
  • vil hjælpe en medarbejder der ikke trives.
  • oplever at en medarbejder kritiserer din ledelsesstil.
  • skal have hjælp til MUS-samtalen

Alle vores ledelsesrådgivere har selv en baggrund som leder i bagagen. De har også flere års erfaring som sparringspartner for ledere. Deres samlede erfaring spænder derfor vidt og dækker mange forskellige brancher.

Vi sørger for, at du bliver sat sammen med den ledelsesrådgiver, der bedst matcher din konkrete branche, erfaring og problemstilling. Det gør vi for at sikre, at du får den sparringspartner, som har størst kendskab til lige netop din situation.

Sparring - en del af dit medlemskab af Lederne 
LederSparring er bare én af mange fordele, du får som medlem af Lederne og et godt eksempel på, hvordan vi har fokus på, at gøre hverdagen som leder lettere for dig. Som medlem af Lederne, bliver du altid opdateret på de bedste værktøjer. Vi giver dig muligheden for, at bruge vores kompetencer, når du har brug for dem. 

Fra MUS til SUS
I samarbejde med Mads Bab, ekspert i styrkebaseret ledelse, har vi udviklet et helt unikt koncept for medarbejdereudviklingssamtalen. Med udgangspunkt i styrkebaseret ledelse har vi skræddersyet et unikt værktøj, der gør mus-samtalen til en motiverende samtale. Derfor har vi erstattet MUS med SUS. Se mere om konceptet her

Bestil et opkald for at blive medlem i dag!

Ring til os
mandag-fredag
fra kl 8:00 - 16:00 på:
32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Ja tak, ring til mig

Hvorfor vælge Lederne

Altid fordelagtig pris

Det skal kunne betale sig for dig at være medlem hos os. Derfor har vi hele tiden fokus på, at du som medlem får noget for dit kontingent.

Vi er en af de billigste fagorganisationer og a-kasser på markedet – hos os koster det kun 521,33 kr. om måneden at være medlem af både organisation og a-kassen.

 

 

Vi har fokus på ledelse

Hos Lederne får du et medlemskab, hvor service og ydelser er udviklet med fokus på at gøre hverdagen lettere for ledere og andre betroede medarbejdere. Fra vores mere end 111.000 medlemmer ved vi, hvad det kræver at være en god leder, og hvad der er vigtigt for dig i dagligdagen. Her står vi sammen om at sprede god ledelse og give dig de bedste forudsætninger for en succesful karriere som leder.

Professionel og personlig rådgivning

Med Lederne som sparringspartner har du altid en professionel rådgiver ved hånden, når du har brug for det. Vi kender alt til de situationer, du som leder kan havne i, og vi ved, hvad der skal til, for at løse de konflikter og udfordringer du møder i lederjobbet. Vores jurister hjælper dig med kontrakter, aftaler og paragraffer, mens vores mange rådgivere rådgiver dig om alt fra trivsel og karriere til løn og ledelsesudfordringer.

Vores krav til dig

Vi har nogle få simple krav før, at du kan blive medlem.
Et af dem er, at du skal være funktionæransat, og så skal du arbejde som leder eller betroet medarbejder. Du behøver ikke at have personaleansvar for at blive medlem, hvis bare du har ansvar eller dispositionsret, der forpligter virksomheden.

Du kan blive medlem, hvis du er:

  • Chef og leder med eller uden personalesansvar - For eksempel direktør, afdelingschef, souschef, butikschef, økonomichef, projektleder, værkfører, teamleder.
  • Betroet medarbejder ansat med særlig dispositionsret/ansvar - For eksempel projektansvarlig, direktionssekretær, Key Account Manager, teknisk rådgiver.

 Er du i tvivl, om du kan blive medlem, så bestil et opkald eller giv os et ring på 3283 3229.