Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Få juridisk rådgivning

Bliv medlem af Lederne og undgå tvivl om dine kontrakter

Som medlem af Lederne, tilbyder vi juridisk rådgivning inden for 24 timer - helt gratis.

Kontraktgennemgang

Inden for 24 timer

Juridisk hjælp

Hvis du bliver fyret eller opsagt

Afklarende rådgivning

Få hjælp til tvister på arbejdspladsen

Vi hjælper inden for 24 timer

Lad os tage ansvar for paragrafferne

Som medlem af Lederne har du et stærkt hold af advokater og jurister i ryggen, hvis du får brug for det. Vi svarer hurtigt og har styr på alt det med småt. Vi gennemgår din kontrakt, sikrer dine rettigheder og bakker dig op, hvis du har en tvist med din arbejdsplads.  

 • Kontraktgennemgang

  Hvis du får et nyt job, kan du gratis bruge vores juridiske rådgivning til at få læst din kontrakt igennem inden for 24 timer, så du ved, hvad du skriver under på.

 • Fyret eller opsagt

  Du bliver fyret eller opsagt – din gratis juridiske rådgivning sikre, at lovgivning og dine rettigheder overholdes, og at du får, hvad du har krav på. Og om nødvendigt, fører vi også din retssag uden omkostninger for dig.

 • Rådgivning til at løse tvister på arbejdspladsen

  Du oplever tvister på arbejdspladsen – brug vores juridiske rådgivning, uanset om tvisten er med ledelsen eller kollegaer, hjælper vi dig igennem den uheldige situation.

 • Juridisk bistand ved sygdom

  Du er syg – oplever du problemer på arbejdspladsen i forbindelse med sygdom (både kort og længerevarende) kan du bruge vores juridiske rådgivning til at navigere rundt i juraen.

Står du med et arbejds- eller jobrelateret juridisk problem, så kan vores erfarne jurister hjælpe dig. Vi ved hvor svære juridiske dokumenter kan være at forstå, og vi hjælper dig med at gøre det indviklede nemt for dig.

Få alle fordelene
Juridisk rådgivning er blot en af vores mange services. Melder du dig ind i Lederne får du bl.a. også adgang til professionel karriererådgivning, personlig sparring til jobbet som leder, LederNetværk® og økonomisk tryghed i form af a-kasse og mulighed for at tegne en attraktiv lønsikring. 

Bestil et opkald, så står vi klar til at hjælpe dig!

Eller ring til os
man-fre mellem 8-16:
32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Ja tak, ring til mig

Kan jeg blive medlem?

Vi har nogle få simple krav før, at du kan blive medlem.
Et af dem er, at du skal være funktionæransat, og så skal du arbejde som leder eller betroet medarbejder. Du behøver ikke at have personaleansvar for at blive medlem, hvis bare du har ansvar eller dispositionsret, der forpligter virksomheden.
 
Du kan blive medlem, hvis du er:
 
 • Chef og leder med eller uden personalesansvar For eksempel direktør, afdelingschef, souschef, butikschef, økonomichef, projektleder, værkfører, teamleder.
 • Betroet medarbejder ansat med særlig dispositionsret/ansvar - For eksempel projektansvarlig, direktionssekretær, Key Account Manager, teknisk rådgiver.
Er du i tvivl, om du kan blive medlem, så bestil et opkald eller giv os et ring på 3283 3229.