Mit Lederne

Ledernes julekalender

Som noget helt nyt, kan du i år deltage i Ledernes julekalender og være med i konkurrencen om et supergavekort på 3000 kr. og to billetter til Ledelsens Dag 2024 i København – og så er der selvfølgelig også adventspræmier på højkant.

Fra den 1. december og frem til juleaften sender vi dig en ny låge med et ledelsesdilemma, som du og dine kolleger kan diskutere.

Hvad ville du som leder fx gøre, hvis direktionen besluttede at spare årets julegaver væk, eller hvis du fik sagt det forkerte beløb til en lønsamtale?

Intet svar er rigtigt eller forkert, det er op til dig at vurdere, hvilken løsning du ville gå med. Vores ledelsesrådgivere kommer selvfølgelig også med deres bud på en løsning.

Hver gang du åbner en låge, smider du et lod i puljen om hovedpræmien på et supergavekort på 3000 kr. og to billetter til Ledelsens Dag 2024 i København! Det betyder, at jo flere ledelsesdilemmaer du deltager i, jo større er din chance for at vinde.

Vi ved, at ventetiden til juleaften kan føles lang. Derfor disker vi selvfølgelig op med nogle gode adventspræmier også. Hver advent kan du vinde vores populære Dilemmaspil, der består af en række ledelsesdilemmaer, som vi igennem tiden er stødt på hos Lederne.

God fornøjelse! 

Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du

Konkurrencen er arrangeret af Lederne (CVR: 56995811, Vermlandsgade 65, 2300 København S). Alle kan deltage i julekalenderen, undtaget ansatte i Ledernes Hovedorganisation og medlemmer af deres husstande.

Du tilmelder dig julekalenderen via tilmeldingslinket øverst på siden. Fra den 1. til 24. december modtager du en mail med dagens låge og ledelsesdilemma. Alle der besvarer et ledelsesdilemma i julekalenderen deltager automatisk i konkurrencen om hovedpræmien på et supergavekort på 3000kr. og to billetter til Ledelsens Dag 2024 i København. Hvert svar giver et lod i puljen, dvs. at jo flere dilemmaer du svarer på, jo flere lodder får du med i konkurrencen. Hver søndag i advent kan du vinde Ledernes dilemmaspil, ved at svare på dagens ledelsesdilemma.

Trækning af vindere

Vinderne af adventspræmier trækkes tilfældigt blandt alle personer, der har deltaget. Du kan kun vinde en adventspræmie én gang, men du kan godt vinde både en adventspræmie og hovedpræmien. Vinderen af en adventspræmie trækkes mandagen efter hver advent og får direkte besked. 

 

Vinderen af hovedpræmien trækkes tilfældigt blandt alle personer, der har deltaget. Du kan godt vinde hovedpræmien, selvom du også har vundet en adventspræmie.

 

Vinderen af hovedpræmien trækkes den 3. januar 2024 og får direkte besked.

Hvis Lederne ikke modtager svar fra vinderne indenfor 14 dage efter de er blevet kontaktet, vil en ny vinder blive trukket tilfældigt.

Præmier

Hver søndag i advent kan en heldig vinder vinde ét Dilemmaspil. Spillet sendes til dig med posten.

Hovedpræmien er et supergavekort på 3000kr. og to billetter til Ledelsens Dag 2024 i København. Billetterne til Ledelsens Dag er personlige og må hverken sælges videre eller ombyttes til kontanter. Præmien sendes via e-mail. Præmien er ikke skattepligtig for vinderen, da Lederne betaler spilafgift til Skattestyrelsen.

Brug af persondata

Når du deltager i konkurrencen, giver du samtykke til, at vi registrerer dine oplysninger. Du kan til enhver tid henvende dig til Lederne og tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af dine oplysninger til brug for konkurrencen. Det vil i så fald betyde, at du ikke længere deltager i konkurrencen. 

Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger, herunder vores retsgrundlag, dine rettigheder, mulighed for kontakt og klage m.v., i vores privatlivspolitik: Privatlivspolitik | Lederne