Tjek din løn med Ledernes lønberegner

Ved du, hvad du er værd? Med Ledernes lønberegner kan du sammenligne din løn med over 80.000 andre medlemmers løn på flere forskellige parametre, for eksempel stillingsbetegnelse, virksomhedens størrelse, branche og uddannelsesniveau.


Få adgang til lønberegneren

Lønberegneren bygger på Ledernes lønstatistik, som baserer sig på tal fra Danmarks Statistik om over 80.000 af vores medlemmers reelle løn indberettet via SKAT. Det unikke datagrundlag gør, at vi med stor præcision kan beskrive lønniveauet for vores medlemmer. 

Skal du ansættes i det offentlige, vil vi foreslå, at du kontakter os for yderligere rådgivning, da vi ligeledes har mulighed for at søge i offentlige løndatabaser for en mere dybdegående søgning på de enkelte stillinger.

Ring til os på 3283 3283

Eller bestil en lønrådgivning

Lønberegner: resultat

Vil du have mere i løn? Få 5 gode råd til, hvordan du selv får mere i løn

Prisstigningerne er de højeste i 39 år, og hver anden leder er klar til at give medarbejderne et lønhop. Lederstof har lavet en artikel, som giver dig ekspertens 5 råd til, hvordan du også selv får mere i løn.
lup

Ledernes lønstatistik 2023

Privatansatte ledere fik i 2023 en gennemsnitlig lønstigning på 4,8%. Download den seneste lønstatistik fra Lederne og dyk ned i alle tallene.

Vil du vide mere?

Lønrådgivning | Lederne

Lønrådgivning

Vi hjælper dig med at finde det rette lønniveau for din stilling. Få personlig lønrådgivning af vores rådgivere.

Lønberegner: lønforhandling

Lønforhandling

Vil du have mere i lønposen? Få vores bedste råd til din lønforhandling.

Personalegoder: Løn kan være mere end penge | Ledernes Lønberegner

Personalegoder

Løn er andet og mere end din faste månedsløn.