For dig der er i job

Dit arbejdsliv forandrer sig løbende. Det kan være, du står over for en kommende lønforhandling, en vanskelig samtale som leder eller et behov for videreuddannelse. Uanset din jobsituation hjælper Lederne dig godt på vej med rådgivning, ledelsesværktøjer, kurser og uddannelse eller det helt rigtige netværk. Vi har samlet nogle af de vigtigste jobsider til dig her.

Værd at vide for dig, der er i job

Dine opsigelsesvilkår

Hos Lederne er vi eksperter i regler og rettigheder, der angår din ansættelse. Vi rådgiver dagligt vores medlemmer i alt fra kontrakter og opsigelser til regler om ferie og barsel.

Ledernes erfarne konsulenter kan hjælpe dig, uanset om du har brug for juridisk rådgivning eller sparring om din karriere, ledelsesudfordringer og trivsel.

Vi hjælper dig, hvis du har brug for juridisk rådgivning, lønrådgivning eller sparring til 

din karriere, trivsel eller udfordringer.

Vi hjælper dig med at sikre den rette løn

Tillægsforsikring

Forbrugerrådet har kåret Ledernes lønsikring som "bedst i test". Lønsikringen er et tillæg til dine dagpenge, så du er dækket ind, hvis du skulle miste dit job. Beregn en pris her.

Book lønrådgivning personlig lønrådgivning
Vi ved, hvad du er værd. Få personlig lønrådgivning af vores erfarne rådgivere, så du kan stå stærkere til din næste lønforhandling.
Når du er ansat i det offentlige, er din løn sammensat af en grundløn og forskellige tillæg. Bliv klogere på reglerne her

Får du nok i løn? Med Ledernes lønstatistik kan du sammenligne din løn med andre ledere fra din branche og på dit niveau.

Ring til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8-17 (fredag kl. 8-16) på tlf. 3283 3283

Lederudvikling

Bliv en del af et netværk for ledere

Bliv en del af et netværk med andre ledere i et fortroligt forum, og hvor omdrejningspunktet er ledelse.

Bliv opdateret på de nyeste ledelsestrends
Hos Lederne tilbyder vi løbende konferencer, seminarer, gå-hjem-møder og andre arrangementer målrettet alle med interesse for ledelse.
Styrk dit lederskab og din karriere

Hos Lederne har vi et stort udbud af kurser og uddannelser, der kan være med til at udvikle dit personlige lederskab. Gå på opdagelse i Ledernes KompetenceCenters store udbud - der er helt sikkert også noget for dig.