Mit Lederne

2020

Lederne ser frem til at deltage i grønt samarbejde

Lederne har fået plads i Klimarådets klimadialogforum. Her kan Lederne bidrage med praktiske erfaringer fra landets arbejdspladser.

01. juli 2020

Lederne deler regeringens klimaambitioner og visionen om, at Danmark skal være et grønt foregangsland. Det siger Ledernes politiske chef Berit Toft Fihl i en kommentar til, at Lederne har fået en plads i Klimarådets klimadialogforum. Klimadialogforummet er en nyoprettet enhed, der skal bistå Klimarådet i dets arbejde.


Udvikling af nye, grønne teknologier og løsninger kan føre til tusindvis af nye grønne job og øget eksport af grønne klimaløsninger til gavn for både den globale klimaudvikling og dansk økonomi.

Berit Toft Fihl, politisk chef i Lederne

- Det er ledere, som står i spidsen for den innovation, der skal til for at implementere den grønne omstilling. Klimaforandringer er en af de største udfordringer for samfundet, og det er vigtig at sætte rammerne for at mindske Danmarks klimaaftryk. Vi vil bidrage til arbejdet i klimadialogforummet med viden og erfaring fra ledere ude på landets mange arbejdspladser, siger Berit Toft Fihl.

Hun tilføjer, at Lederne glæder sig over at få muligheden for at bidrage til arbejdet.

- Udvikling af nye, grønne teknologier og løsninger kan føre til tusindvis af nye grønne job og øget eksport af grønne klimaløsninger til gavn for både den globale klimaudvikling og dansk økonomi. Det er en udvikling, vi vil bakke op om. Lederne vil have fokus på, at den grønne omstilling skal ske så omkostningseffektivt som muligt, lyder det fra Berit Toft Fihl.

Kontaktoplysninger

btf
Berit Toft Fihl
Politisk Chef
Mobil: 2428 2453
E-mail: btf@lho.dk

Morten_Bonde_Pedersen_mini_1
Morten Bonde Pedersen

Pressekonsulent
Mobil: 2948 4086
E-mail: mpe@lho.dk