Mit Lederne

Pressemeddelelser

Lederne har fået ny chefredaktør til digitalt medie

Anders Hvass tiltrådte for en uge siden i sin nye stilling som chefredaktør hos Lederne, hvor han bliver ansvarlig for organisationens kommende digitale univers for ledere og ledelsesinteresserede.

09. juni 2020

Den 1. juni tiltrådte Ledernes nye chefredaktør, Anders Hvass, i en stilling, hvor han bliver ansvarlig for et nyt digitalt medie om ledelse.

Det nye medie lanceres til efteråret og erstatter Ledernes medlemsmagasin ’Lederne’, der har eksisteret 102 år på tryk, samt tidsskriftet ’Ledelse i dag’. 

Som chefredaktør skal Anders Hvass i samarbejde med den øvrige redaktion udvikle og drive det nye medie med langtidsholdbart indhold af høj kvalitet. Mediet skal inspirere og hjælpe danske ledere, uanset hvor de er i deres lederliv.

- Jeg glæder mig til at være med til at udvikle sitet, og jeg glæder mig til, at vi skal lave noget fedt digitalt indhold, som kan være inspirerende, og som danske ledere kan bruge til at blive endnu dygtigere, siger Anders Hvass.

Pia Funch Braskhøj, kommunikationschef hos Lederne, glæder sig over at have fundet den rigtige chefredaktør til det kommende medie:

- Anders er ambitiøs og visionær og har en unik kombination af journalistisk tyngde og digital forståelse. Han har mange års erfaring fra flere af landets største medier og en oprigtig interesse for god ledelse. Vi er stolte over at få en profil af hans kaliber med på holdet og til at stå i spidsen for vores store satsning, siger Pia. 

Anders Hvass kommer fra flere chef- og redaktørstillinger hos Danmarks Radio og Berlingske. Senest som tværgående digital redaktør i DR Nyheder med ansvar for udvikling, retningslinjer, projekter og digital formidling. 

Om Anders Hvass

  • Tiltrådt som chefredaktør den 1. juni 2020 for Ledernes nye mediesite om ledelse, der kommer til efteråret
  • Digital redaktør, redaktionschef og strategisk nyhedsredaktør i DR i perioden 2015-2020
  • Inden da digital redaktør, nyhedsredaktør og journalist hos Berlingske i perioden 2008-2015
  • Uddannet journalist ved DJMX i 2002 samt studier i journalistik på SDU samt IT & Multimedier ved AAU
  • 43 år, bosat i Gentofte og far til to piger

Kontaktoplysninger

Diana Bengtsen

dib

Presse- og analysekonsulent

Mobil: 2399 4962

E-mail: dib@lho.dk