Konferencecenter på Fyn solgt

Lederne har solgt sit konferencecenter i Korup ved Odense, Ledernes KonferenceCenter, til H. C. Andersen Kongres Center A/S. Overdragelsen af konferencecentret sker med virkning fra 1. september 2013.

15. august 2013

Både formand Svend Askær fra Lederne og direktør Jack Nielsen fra Radisson Blu H. C. Andersen Hotel glæder sig over den indgåede aftale.

- Vi driver allerede én konferencevirksomhed i Odense og ser et spændende udviklingspotentiale i fremover at råde over endnu et konferencecenter med en anden placering på Fyn. Vi mener, at vi med købet af Ledernes KonferenceCenter får et godt supplement til den eksisterende forretning, men samtidig nye strenge at spille på, siger Jack Nielsen.

Lederne satte Ledernes KonferenceCenter til salg i januar i år efter 37 års ejerskab. Siden Lederne i 1976 overtog den daværende Slukefter Kro har stedet under navnene Frederik Den 6. Kro og Konferencehotel, Ledernes UddannelsesCenter og fra 2006 Ledernes KonferenceCenter fungeret som ramme for en lang række aktiviteter i Lederne-regi. Men i takt med, at antallet af lokale afdelinger af Lederne er skåret ned fra 61 til 19, og at færre og færre kurser holdes over flere dage og med overnatning, ser Svend Askær det som en helt naturlig konsekvens, at de ejermæssige bånd til konferencecentret nu bliver kappet.

Ifølge Jack Nielsen vil der i løbet af efteråret blive truffet beslutning om, hvilket navn konferencecentret fremover får.