Få markedets bedste ulykkesforsikring som medlem af Lederne

Som medlem af Lederne kan du til en konkurrencedygtig pris tegne en ulykkesforsikring hos Gjensidige. Netop den forsikring blev i 2017 kåret til den bedste på markedet.

14. august 2018

Tryg og glad familie

Det er, når uheldet for alvor er ude, at en forsikring skal vise sit værd for dig og din familie. Ledernes Ulykkesforsikring hos Gjensidige omfatter også farlig og ekstrem sport samt kørsel på MC, så du er sikret, hvad enten du og vennerne skal tværs over USA på motorcykel, klatre op ad de højeste bjerge eller bare spille crocket med børnene i haven.

Herunder kan du se, hvordan du er dækket med Ledernes Ulykkesforsikring hos Gjensidige.

Dækning hele døgnet
Du kan tegne en heltidsdækning, så du både er dækket i din fritid og under arbejde. På den måde er du sikret døgnet rundt. Hvis du ønsker det, kan du også vælge blot at tegne en særlig fritidsdækning. Ud over at dække dig i fritiden dækker den også, når du arbejder for andre, så længe arbejdet er af privat karakter og adskiller sig fra din hoved- eller bibeskæftigelse. Så hvis naboen skal have hjælp med at skifte en teglsten på taget, kan du roligt hjælpe til uden at bekymre dig om din forsikring.

Bestil et uforpligtende forsikringstjek hos Ledernes forsikringsrådgivere

Noget at tygge på
En uforudset tandlægeregning kan slå bunden ud af ethvert budget. Ledernes ulykkesforsikring hos Gjensidige dækker ikke alene tandskader, som er opstået ved uheld som styrt og stød, men også tyggeskader.

Udlængsel? Go ahead
Forsikringen dækker dig naturligvis i Danmark, men hold dig ikke tilbage med at planlægge rejser til klodens mest udfordrende og eksotiske egne. Hele verden er omfattet af forsikringen, og det gælder både korte rejser og midlertidigt ophold, hvis du skulle beslutte dig for at slå dig ned i længere tid på din yndlingsdestination. I så fald er du dækket i to år gældende fra den dag, du pakker kufferterne og sætter kurs mod eventyret.

I al slags vejr
Du og din familie kan frit boltre jer på løjperne i alperne eller udforske korallerne i Stillehavet. Ulykkesforsikringen dækker jer ved skader, der opstår ved både skisport og dykning. Det samme er tilfældet, hvis I skulle være uheldige at blive ramt af forfrysninger, hedeslag eller solstik som følge af ophold i sne og kulde eller i sol og varme.   

Hvis jeg dyrker sport og kommer til skade?
Man når ingen vegne ved at trække sig i tacklingerne, og du skal ikke holde dig tilbage på hverken fodboldbanen, skøjtebanen eller i galop på hesteryg. Forsikringen dækker ved alle former for sport – fra boldspil med miniputterne til farlig sport som motocross og faldskærmsudspring.

Ved varigt mén?
Forsikring handler om tryghed, så du kan udfolde dig i alle livets sammenhænge uden at lade dig begrænse af bekymring for økonomien. Hvis du ved et uheld kommer slemt til skade, er du også dækket. Ulykkesforsikringen dækker dig altid ved varigt mén fra 5 procent. Hvis et varigt mén vurderes til at være på over 30 procent, bliver din erstatning fordoblet.

Ledernes ulykkesforsikring hos Gjensidige