Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Årets Ledelsesbog er kåret

02. januar 2017

Fem skarpe, danske ledelsesbøger fra det forgangne år har været nomineret til Ledernes årlige bogpris Årets Ledelsesbog. Nu er vinderen fundet, og prisen for den bedste ledelsesbog i 2016 går til bogen ”Stop Stress” af Marie Kingston og Malene Friis Andersen.

 

”Stop Stress” er henvendt til danske ledere og handler om, hvordan man kan arbejde med at forebygge og håndtere stress på arbejdspladsen. Netop dagsordenen om stress vækker stor genklang hos Ledernes medlemmer, fortæller direktør hos Lederne Torkild Justesen.

- Mange ledere føler sig rådvilde i forhold til at håndtere stress. Hos Lederne oplever vi stor efterspørgsel på viden om stress. Især efterspørger vores medlemmer konkrete anvisninger på, hvordan de kan handle, hvis de selv eller nogle af deres medarbejdere oplever symptomer på stress eller er blevet sygemeldte, siger Torkild Justesen.

”Stop Stress” er ikke bare endnu en bog om stress, men skiller sig ud ved, at den formår at formidle stress i al sin kompleksitet. Også når der skal findes løsninger

Direktør hos Lederne Torkild Justesen

”Stop Stress” imødekommer lederes behov for fagligt funderet viden om emnet. Samtidig præsenterer bogen læseren for nogle konkrete handlingsanvisninger, som kan bruges i dagligdagen.

- ”Stop Stress” er ikke bare endnu en bog om stress, men skiller sig ud ved, at den formår at formidle stress i al sin kompleksitet. Også når der skal findes løsninger. Det er en velfunderet bog, der er solidt forankret i både forskning og praksiserfaringer, og så taler den til ledere på alle niveauer og på tværs af brancher, siger Torkild Justesen om baggrunden for at vælge ”Stop Stress” til Årets Ledelsesbog.

Bag bogen, som er udgivet på forlaget KLIM, står Marie Kingston og Malene Friis Andersen. De er begge psykologer og har gennem mange år arbejdet med stress, ledelse og organisationsudvikling.

Ud over denne bog var fire andre ledelsesbøger nomineret til prisen som Årets Ledelsesbog:

  • ”Slå den røde dronning – En personlig fortælling om at lede danske virksomheder i Kina” af Humphrey Lau (i samarbejde med Hugo Gaarden)
  • ”Disrupt eller dø – en guide til din digitale ledelsesudfordring” af Tune Hein og Thomas Honeré
  • ”Vær professionel på jobbet – Lad følelserne blive hjemme” af Charlotte Mandrup
  • ”Strategi” af Flemming Poulfelt og Michael Moesgaard Andersen

LÆS OGSÅ: Fem bøger nomineret til årets lededelsesbog 

Kåringen af Årets Ledelsesbog markeres med et gratis arrangement den 27. januar klokken 15-16.30 i Ledernes Mødecenter. Læs mere her eller tilmeld via modulet nedenfor. 

Fakta om Årets Ledelsesbog

  • Det er anden gang, at Lederne udvælger Årets Ledelsesbog.
  • Med kåringen af Årets Ledelsesbog ønsker Lederne at sætte fokus på bøger, som er med til at fremme god ledelse i Danmark.
  • Sidste år modtog ceremonimester i Kongehuset Kim Kristensen prisen for sin bog ”Følg mig”.

Sådan får du et eksemplar af Stop Stress med medlemsrabat

Sådan gør du:
- Send en mail med din bestilling til bestillinger@klim.dk og skriv 'Lederne' i emnefeltet
- Efter 2-3 hverdage modtager du din bog, heri er vedlagt et girokort til betaling

Normalpris på bogen er 299 kr., - ved at bestille bogen via Ledernes særaftale, får du den til 220 kr. inklusiv forsendelse.