Medlemsfordele

Som medlem af Lederne står du stærkere. Uanset om du har brug for et tjek af din ansættelseskontrakt, juridisk rådgivning i forbindelse med opsigelse eller karriererådgivning, står vi klar til at hjælpe dig. Få et overblik over alle dine medlemsfordele.

Juridiske fordele

Som medlem af Lederne har du et stærkt team af jurister og advokater i ryggen. Vi er eksperter i dine vilkår som leder. Du kan altid kontakte os for juridisk rådgivning og få hjælp til alt om ansættelsesvilkår, trivsel, dagpenge og efterløn. 

Kontrakter

Kontraktgennemgang

Send din kontrakt sammen med alle relevante bilag. Så sikrer vi, at du lander den bedst mulige aftale. 

Juridisk rådgivning

Juridisk rådgivning 

Få rådgivning om ferie, barsel, sygdom og andet vedrørende din ansættelse.

Opsigelser

Få tjekket din opsigelse

Send din opsigelse sammen med alle relevante bilag til os. Så sikrer vi, at dine rettigheder bliver overholdt. 

Ledelsesmæssige fordele

Vi kender og forstår de specifikke udfordringer, du møder som leder. Som medlem kan du få sparring om din karriere, din løn og din rolle som leder af en af vores ledelsesrådgivere. 

Book en trivselssparring, ledersparring eller karrieresparring – eller find et ledernetværk nær dig. Du kan også dykke ned i nogle af alle vores karriere- og ledelsesværktøjer.

Ledelse

Få hjælp til jobbet som leder

Få nye øjne på dine udfordringer og råd fra professionelle til at tackle dem.
Løn

Få hjælp til din løn

Vi hjælper dig med at finde det rette lønniveau for din stilling og dit ansvar som leder, så du står stærkere til din næste lønforhandling.
Karriere og udvikling

Få hjælp til udvikling og karriere

Vi hjælper dig med at afklare dine kompetencer og finde ud af, hvordan du opnår dine mål for din karriere. 
Kurser og uddannelser

Kurser og uddannelser

Se vores store udvalg af kurser og uddannelser, der er målrettet dig som leder. Som medlem får du 10 procent rabat på udvalgte kurser.
Arrangementer

Aktuelle arrangementer

Vi holder løbende arrangementer og konferencer i hele landet. Se hvad vi har i kalenderen og bliv opdateret på de nyeste ledertrends. 
Ledernetværk

Ledernetværk

Bliv en del af et Ledernetværk og få et fortroligt forum, der fokuserer på din personlige udvikling. Her kan du sparre med ledere, der ligner dig.

Økonomiske fordele

Bliv sikret i usikre tider. Som medlem kan du få gode rabatter på dine privatforsikringer. Du kan også tilkøbe en lønsikring. Ligesom du kan få skræddersyet en fordelagtig lederpension gennem PFA Pension. 
Privatforsikring

Privatforsikringer

Du får en særlig medlemsrabat, hvis du samler flere af dine forsikringer hos os. Vi udbyder vores privatforsikringer i samarbejde med Gjensidige. 

Lønsikring

Lederne Lønsikring

Du behøver ikke miste din indkomst, hvis du mister dit job. Få dækket op til 90 procent af din nuværende indtægt med Lederne Lønsikring. 

Pension

Lederpension

I samarbejde med PFA Pension skræddersyr vi din pensionsordning, så du selv kan tilpasse og udvide den alt efter dine behov. 

Hvad sparer du som medlem i Lederne?

Nuværende organisation
 
Type af medlemskab