Mit Lederne

Nyheder

Fortsat personalereduktioner i 2018

Også i 2018 skal der nedlægges stillinger i TDC Group - få overblikket her

12. marts 2018

Lederforeningen har forhandlet vilkår i forbindelse med den forventede overtallighed i 2018.

Desværre fortsætter overtalligheden i TDC i det nye år. Det er selskabets forventning, at der skal reduceres med ca. 485 medarbejdere, heraf ca. 80 på LTD’s overenskomstområde.

LTD er ikke enig i, at det er nødvendigt at reducere antallet af medarbejdere. Det bliver, efter LTD’s opfattelse, meget svært at leve op til de budgetmål der er sat, for både medarbejder- og kundetilfredshed, samt Ebitda.

I forbindelse med det købstilbud der p.t. er givet på køb af TDC-aktierne fra et konsortium bestående af Macquarie, PFA, PKA og ATP, har konsortiet udtalt, at de ikke umiddelbart ser yderligere afskedigelser i TDC, ud over det, der allerede er meldt ud.

De kolleger, der skal forlade TDC i 2018, bliver tilbudt outplacement, økonomisk rådgivning og kurser, så de kan komme videre på bedste måde. Dette er en god hjælp, som foreningen bakker op om.

Alle overtallige vil blive tilbudt en bisidder fra LTD. Vi opfordrer til, at man siger ja tak til dette tilbud, hvis man skulle blive ramt.

Overvejer du at fratræde fra selskabet, er det en rigtig god idé at kontakte din lokale talsmand eller foreningens sekretariat. Det er helt anonymt og vi kan sammen gennemgå mulighederne.

Du kan læse protokollen her.