Mit Lederne

Personlig rådgivning

Ledersparring

Din sparringspartner til jobbet som leder

Som leder kan du altid få sparring af vores erfarne ledelsesrådgivere. Har du brug for sparring nu, f.eks. til genåbning af arbejdspladsen, ledelse på distancen, eller utryghed hos dig selv eller medarbejderne, så kontakt os. Vi er her for at hjælpe dig.

Alle vores ledelsesrådgivere har en baggrund som ledere fra mange forskellige brancher, og de kender selv til de udfordringer, du kan stå med som leder. Du vil altid blive matchet med den rådgiver, der passer bedst til lige netop din situation.

Bliv klogere på ledelse

Lederstof

Lederstof er Danmarks nye medie om livet med ledelse og alle de emner, der præger lederens hverdag. Vi vil klæde dig på med ny viden, konkrete værktøjer og perspektiver fra andre ledere på alle niveauer. Vores formål er at inspirere, motivere og kultivere den beslutningskraft og tankevirksomhed, der forvandler ledelse til god ledelse.

Ønsker du at styrke dine ledekompetencer?

Vi tilbyder over 70 forskellige kurser og uddannelser målrettet ledere. Som medlem får du op til 10 % i rabat.

Bliv en del af et netværk for ledere

Som en del af dit medlemskab kan du blive en del af landets største professionelle netværk for ledere. Vi har mere end 1000 medlemmer, flere end 60 netværksgrupper og en anbefalingsgrad på over 90%. Find dit netværk her.

Mød ledelsesrådgiverne - dine sparringspartnere

Michael Uhrenholt

Teamchef og ledelsesrådgiver Michael Uhrenholt

Michael Uhrenholt har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse af medarbejdere og mellemledere gennem flere år inden for blandt andet detailbranchen og undervisningssektoren. Michael Uhrenholt har en diplomlederuddannelse og en systemisk leder- og konsulentuddannelse samt uddannet facilitator- og procesleder. Michael er i gang med en certificering som coach.

Birgitte Alstrøm

Ledelsesrådgiver Birgitte Alstrøm

Birgitte Alstrøm har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter for både store danske og internationale virksomheder samt små og mellemstore iværksættervirksomheder. Birgitte Alstrøm har en HD 2. del i afsætning og har gennemgået flere lederuddannelser. Birgitte er internationalt certificeret i NLP, personlig branding, social branding og business modelling samt uddannet facilitator.

Flemming Andersen

Ledelsesrådgiver Flemming Andersen

Flemming Andersen har arbejdet med rekruttering, ledelse, ledersparring, trivsel og udvikling af mennesker og organisationer hele sit arbejdsliv. Han har mange års erfaring som HR-chef i private virksomheder.Flemming Andersen er uddannet cand. merc., og har gennemgået et lederudviklingsforløb hos Stifinder A/S og taget en systematisk lederuddannelse.