Ledersparring

Din sparringspartner til jobbet som leder

Som leder kan du altid få sparring af vores erfarne ledelsesrådgivere. Har du brug for sparring nu, f.eks. i forbindelse med coronahåndtering, ledelse på distancen, eller utryghed hos dig selv eller medarbejderne, så kontakt os. Vi er her for at hjælpe dig.

Alle vores ledelsesrådgivere har en baggrund som ledere fra mange forskellige brancher, og de kender selv til de udfordringer, du kan stå med som leder. Du vil altid blive matchet med den rådgiver, der passer bedst til lige netop din situation.

Bliv klogere på ledelse

Lederstof

Lederstof er Danmarks nye medie om livet med ledelse og alle de emner, der præger lederens hverdag. Vi vil klæde dig på med ny viden, konkrete værktøjer og perspektiver fra andre ledere på alle niveauer. Vores formål er at inspirere, motivere og kultivere den beslutningskraft og tankevirksomhed, der forvandler ledelse til god ledelse.

Ønsker du at styrke dine ledekompetencer?

Vi tilbyder over 70 forskellige kurser og uddannelser målrettet ledere. Som medlem får du op til 10 % i rabat.

Bliv en del af et netværk for ledere

Som en del af dit medlemskab kan du blive en del af landets største professionelle netværk for ledere. Vi har mere end 1000 medlemmer, flere end 60 netværksgrupper og en anbefalingsgrad på over 90%. Find dit netværk her.

Mød ledelsesrådgiverne - dine sparringspartnere

Michael U

Teamchef og ledelsesrådgiver Michael Uhrenholt

Michael Uhrenholt har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse af medarbejdere og mellemledere gennem flere år inden for blandt andet detailbranchen og undervisningssektoren. Michael Uhrenholt har en diplomlederuddannelse og en systemisk leder- og konsulentuddannelse samt uddannet facilitator- og procesleder. Michael er i gang med en certificering som coach.

Birgitte A

Ledelsesrådgiver Birgitte Alstrøm

Birgitte Alstrøm har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter for både store danske og internationale virksomheder samt små og mellemstore iværksættervirksomheder. Birgitte Alstrøm har en HD 2. del i afsætning og har gennemgået flere lederuddannelser. Birgitte er internationalt certificeret i NLP, personlig branding, social branding og business modelling samt uddannet facilitator.

flemming

Ledelsesrådgiver Flemming Andersen

Flemming Andersen har arbejdet med rekruttering, ledelse, ledersparring, trivsel og udvikling af mennesker og organisationer hele sit arbejdsliv. Han har mange års erfaring som HR-chef i private virksomheder.Flemming Andersen er uddannet cand. merc., og har gennemgået et lederudviklingsforløb hos Stifinder A/S og taget en systematisk lederuddannelse.

Bjarne H

Ledelsesrådgiver Bjarne Henning Jensen

Bjarne Henning Jensen har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse på afdelings-, direktions- og koncernniveau samt i bestyrelser, og har de seneste år særligt haft fokus på opstarts- og vækstvirksomheder. Bjarne Henning Jensen er uddannet civilingeniør, ph.d. og HD og har gennemgået leder- og bestyrelsesuddannelse.
Lise K

Rådgivningskonsulent Lise Kruse Madsen

Lise Kruse Madsen har beskæftiget sig med HR, trivsel og stresshåndtering i en stor del af sit arbejdsliv. Lise Kruse Madsen er uddannet stressvejleder og netop blevet færdig som Mindjuice coach. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet HR, erhvervspsykologi, samtaler og rådgivning.

Peter J

Chefkonsulent Peter Jacobsen

Peter Jacobsen har arbejdet med outplacement og onboarding af ledere og specialister, karrieresparring, rekruttering, ledelse, procesledelse og HR. Peter har ledererfaring fra bl.a. detailhandelssamarbejde, kommunikationsbureau, konference- og feriecentre. Peter Jacobsen er uddannet inden for salg, markedsføring og HR og er certificeret i flere personprofil-værktøjer.