Ledersparring

Din sparringspartner til jobbet som leder

Som leder kan du altid få sparring af vores erfarne ledelsesrådgivere. Har du brug for sparring om dine ledelsesmæssige udfordringer i hverdagen, så kontakt os. Vi er her for at hjælpe dig.

Alle vores ledelsesrådgivere har en baggrund som ledere fra mange forskellige brancher, og de kender selv til de udfordringer, du kan stå med som leder. Du vil altid blive matchet med den rådgiver, der passer bedst til lige netop din situation.

Ledersparring

Få hjælp af en professionel rådgiver over telefonen eller Skype, når du møder udfordringer i lederjobbet. Vi tager altid udgangspunkt i din aktuelle situation, så du kan få hjælp med netop det, der gør en forskel for dig.

Ring til vores ledelsesrådgivere på 3283 3617 i hverdage fra 8.30-15.30 (8.30-15.00 fredag) eller bestil et opkald. 

Ledersparring Plus

Med Ledersparring Plus får du tilrettelagt et længerevarende forløb med en af vores erfarne ledelsesrådgivere som giver dig kompetent og ærlig sparring til dine udfordringer. Du får et fortroligt dialogrum til at reflektere over din rolle som leder og gennem sparringen bliver du afklaret i din lederrolle og din måde at drive ledelse på. 

Du behøver ikke at være medlem af Lederne for at bestille et Plus forløb. 

Mød ledelsesrådgivere – dine sparringspartnere

Michael U

Teamchef og Ledelsesrådgiver, Michael Uhrenholt

Michael Uhrenholt har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse af medarbejdere og mellemledere gennem flere år inden for blandt andet detailbranchen og undervisningssektoren. Michael Uhrenholt har en diplomlederuddannelse og en systemisk leder- og konsulentuddannelse samt uddannet facilitator- og procesleder. Michael er i gang med en certificering som coach.

Birgitte A

Ledelsesrådgiver, Birgitte Alstrøm

Birgitte Alstrøm har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter for både store danske og internationale virksomheder samt små og mellemstore iværksættervirksomheder. Birgitte Alstrøm har en HD 2. del i afsætning og har gennemgået flere lederuddannelser. Birgitte er internationalt certificeret i NLP, personlig branding, social branding og business modelling samt uddannet facilitator.

flemming

Ledelsesrådgiver, Flemming Andersen

Flemming Andersen har arbejdet med rekruttering, ledelse, ledersparring, trivsel og udvikling af mennesker og organisationer hele sit arbejdsliv. Han har mange års erfaring som HR-chef i private virksomheder.Flemming Andersen er uddannet cand. merc., og har gennemgået et lederudviklingsforløb hos Stifinder A/S og taget en systematisk lederuddannelse.

Bjarne H

Ledelsesrådgiver, Bjarne Henning Jensen

Bjarne Henning Jensen har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse på afdelings-, direktions- og koncernniveau samt i bestyrelser, og har de seneste år særligt haft fokus på opstarts- og vækstvirksomheder. Bjarne Henning Jensen er uddannet civilingeniør, ph.d. og HD og har gennemgået leder- og bestyrelsesuddannelse.

Lise K

Rådgivningskonsulent, Lise Kruse Madsen

Lise Kruse Madsen har beskæftiget sig med HR, trivsel og stresshåndtering i en stor del af sit arbejdsliv. Lise Kruse Madsen er uddannet stressvejleder og netop blevet færdig som Mindjuice coach. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet HR, erhvervspsykologi, samtaler og rådgivning.

Bliv klogere på ledelse

Få indsigt, overblik og information i mediet om livet med ledelse

Lederstof.dk – Danmarks medie om ledelse

Lederstof er Danmarks medie om livet med ledelse og alle de emner, der præger lederens hverdag. Vi vil klæde dig på med ny viden, konkrete værktøjer og perspektiver fra andre ledere på alle niveauer. Vores formål er at inspirere, motivere og kultivere den beslutningskraft og tankevirksomhed, der forvandler ledelse til god ledelse.

Kvinde til møde

Lederuddannelser

Vi tilbyder over 70 forskellige kurser og uddannelser målrettet ledere. Som medlem får du op til 10% i rabat.

Mennesker står og snakker

Ledernetværk

Som en del af dit medlemskab kan du blive en del af landets største professionelle netværk for ledere. Vi har mere end 1000 medlemmer, flere end 60 netværksgrupper og en anbefalingsgrad på over 90%. Find dit netværk her.