Personlig gennemslagskraft i dit lederskab

Lederguiden "Personlig gennemslagskraft" giver dig konkrete værktøjer til at styrke dine relationer, få mennesker til at lytte og øge din indflydelse som leder – uanset om det er medarbejdere, lederkolleger eller chefer, du står over for.

I guiden bliver du klogere på, hvad personlig gennemslagskraft er, hvordan du mærker, at du har det, og – ikke mindst – hvordan du får mere af det.

Lederguide: Sådan får du personlig gennemslagskraft i dit lederskab

Få værktøjer til at styrke dit kropssprog, dine budskaber og dit mindset over for dem, du taler med, så du opnår størst muligt gennemslagskraft og indflydelse som leder.

Du får viden om de nyeste tendenser inden for personlig gennemslagskraft i guiden. Hvor personlig gennemslagskraft for 10-15 år siden blev set som det at kunne slå ud med armene og lave så meget larm som muligt, skal ledere i dag få andre til at lytte, fordi de har noget på hjerte. I bund og grund gælder det om at danne relationer; gennem ord, kropssprog og handlinger. 

Som ekspert i præsentationsteknik, kropssprog og personlig gennemslagskraft Birgitte Dam Jensen siger i guiden: 

Uden lytning ingen rigtig indflydelse. Og med rigtig indflydelse mener jeg, at folk forstår, hvad du siger, tager dine ord alvorligt, ræsonnerer med dig, gerne er enige eller i hvert fald har en konstruktiv uenighed at komme tilbage med.

Du kan blive klogere på, hvilke elementer der skal være til stede i kommunikationen, samt hvordan du konkret styrker dit kropssprog, dine budskaber og dit mindset over for dem, du taler med, så du opnår størst muligt gennemslagskraft og indflydelse som leder.

Lederguide om personlig gennemslagskraft

Inspiration til dig

Louise Dinesen og Vibeke Lunding Gregersen er værter på Lederstof.dk's podcast Lederhjerne

Sådan får du følgeskab: Vær venlig, rolig og åben

Det er ikke tilfældigt, hvem vi lader få indflydelse i en gruppe. Forskning viser, at vi er mere tilbøjelige til at give følgeskab til ledere, som er venlige, rolige og åbne. Er du det?

Annemette Fuglsang er direktør for Renosyd

Med metaforer, humor og klar tale kan du flytte medarbejderne

Floskler og døde metaforer luller medarbejderne i søvn, mens humor, sprogbilleder og klar tale vækker opmærksomhed. Sproget er et stærkt ledelsesredskab. Mød en leder, der introducerede ét nyt ord og flyttede en hel organisation.

Rie Helmer

Skærmen fremhæver både dine gode og dårlige sider

Under Corona blev mange tvunget til at lede gennem skærmen uden præcis at vide, hvordan man gør. Men ledelse uden den særlige energi, der er i det fysiske rum, kræver bevidsthed og træning. Det fortæller tidligere TV-vært og forfatter Rie Helmer Nielsen.

Lederne Kompetencecenter: Styrk din gennemslagskraft og få nye ledelseskompetencer

Kvinde med pc | Lederne

Personlig gennemslagskraft

På kurset lærer du, hvordan du kommunikerer tydeligt og brænder igennem med din kommunikation – også i vanskelige situationer og under pres. Du lærer om kropssprog, overbevisende kommunikation og hvordan du bedst skaber positive relationer til andre. Og du lærer hvordan du bevarer saglighed, selvkontrol og overblik, i pressede situationer.

Akademiuddannelsen

Coachuddannelse for ledere

Få en internationalt akkrediteret coachuddannelse og oplev en ledelsesmæssig transformation. Du udvikler dig som leder og får samtidig et effektivt værktøj til at motivere dine medarbejdere og hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres potentiale.