Ledernes guide om motivation

Vores motivationsguide giver dig viden og råd om motivation i en overskuelig form. Du kan bruge guiden i din hverdag som leder, og du kan også bruge den til at reflektere over, hvad motivation er, og hvem der har ansvaret for, at medarbejderne er motiverede.

Hvad er motivation?

Motivation er drivkraften bag al succes. Motivation giver handlekraft, arbejdsglæde og mærkbare resultater. Motiverede medarbejdere løber med opgaven. De er med til at sætte mål og arbejde hen imod dem. De kommer energiske og glade på arbejde, præsterer og producerer, mens de er der og tager ansvar.

I motivationsguiden kan du både læse om medarbejdernes og din egen motivation. Guiden er skrevet i samarbejde med ledelseskonsulent Tudi Langkjær Larsen, som har mange års erfaring med undervisning og rådgivning af ledere og kender til de udfordringer, du står med, når det gælder både din egen og medarbejdernes motivation.

Guiden indeholder også fem ledelsesberetninger fra ledere på forskelligt ledelsesniveau fra vidt forskellige brancher.

Relateret indhold

MUS guide lederne
Lederne har udviklet et unikt koncept for MUS med afsæt i styrkebaserede ledelse, som vi tilbyder gratis til dig som leder.
Spor dig ind på dit drømmejob
Værktøjet hjælper dig med at spore dig ind på dit drømmejob, omend du er jobsøgende eller ønsker et karriereskift.
Illustration af mand ved computer

Sådan leder du, når dine medarbejdere både arbejder hjemmefra og på kontoret.