Ledernes guide om motivation

Vores motivationsguide giver dig viden og råd om motivation i en overskuelig form. Du kan bruge guiden i din hverdag som leder, og du kan også bruge den til at reflektere over, hvad motivation er, og hvem der har ansvaret for, at medarbejderne er motiverede.

Hvad er motivation?

Motivation er drivkraften bag al succes. Motivation giver handlekraft, arbejdsglæde og mærkbare resultater. Motiverede medarbejdere løber med opgaven. De er med til at sætte mål og arbejde hen imod dem. De kommer energiske og glade på arbejde, præsterer og producerer, mens de er der og tager ansvar.

I motivationsguiden kan du både læse om medarbejdernes og din egen motivation. Guiden er skrevet i samarbejde med ledelseskonsulent Tudi Langkjær Larsen, som har mange års erfaring med undervisning og rådgivning af ledere og kender til de udfordringer, du står med, når det gælder både din egen og medarbejdernes motivation.

Guiden indeholder også fem ledelsesberetninger fra ledere på forskelligt ledelsesniveau fra vidt forskellige brancher.

Ledersparring

Få hjælp af en professionel rådgiver over telefonen eller Skype, når du møder udfordringer i lederjobbet. Vi tager altid udgangspunkt i din aktuelle situation, så du kan få hjælp med netop det, der gør en forskel for dig.

Ring til vores ledelsesrådgivere på 3283 3617 i hverdage fra 8.30-15.30 (8.30-15.00 fredag) eller bestil et opkald. 

MUS guide lederne

MUS-materiale

Lederne har udviklet et unikt koncept for MUS med afsæt i styrkebaserede ledelse, som vi tilbyder gratis til dig som leder.

Spor dig ind på dit drømmejob

Kend dit drømmejob

Værktøjet hjælper dig med at spore dig ind på dit drømmejob, omend du er jobsøgende eller ønsker et karriereskift.

Når du både har medarbejdere på kontoret og på distancen

Den hybride arbejdsplads

Sådan leder du, når dine medarbejdere både arbejder hjemmefra og på kontoret.