Arrangementer

Hos Lederne tilbyder vi løbende konferencer, seminarer, gå-hjem-møder og andre arrangementer målrettet alle med interesse for ledelse.

Deltag i årets digitale konference om ledelse

Ledelsens Dag er årets festdag for ledere, hvor vi udfordrer og hylder den svære disciplin, som god ledelse er. Her kan du opleve en perlerække af danske topledere, inspirerende oplægsholdere og spændende debatindlæg. Konferencen er digital og holdes den 24. november kl. 9.30-12.00. Tilmeld dig gratis allerede nu.

Deltag i Lederne Konferencetour i en by nær dig

Vil du blive klogere på ledelse og få skærpet dine lederkompetencer? Vi stiller skarpt på temaer som trivsel, hybridledelse, kriseledelse og den bæredygtige leder.

Næstved: Kriseledelse

Tema: Kriseledelse

Odense: Trivsel i usikkerhed

Tema: Trivsel i usikkerhed

Rønne: kriseledelse

Tema: Kriseledelse

Aarhus: Hybridledelse og kultur

Tema: Hybridledelse og kultur

Sønderborg: Kriseledelse

Tema: Kriseledelse

Nykøbing Falster: Trivsel i usikkerhed

Tema: Trivsel i usikkerhed

Fredericia: Trivsel i usikkerhed

Tema: Trivsel i usikkerhed

Greve: Kriseledelse

Tema: Kriseledelse

Bliver klogere på ledelse

Se alle efterårets konferencer

Lederne Kompetencecenter

Styrk dit lederskab med kurser, uddannelser, konferencer og rådgivning. Se alle udviklingstilbud hos Lederne Kompetencecenter.

Har du tjekket din lokalafdeling for nylig?

Lederne har 20 lokalafdelinger fordelt over hele landet. Her byder vi løbende på arrangementer for alle vores medlemmer. Se, hvad der sker tæt på dig.

Gik du glip af Ledelsens Dag 2021?

Fortvivl ikke. Vi har samlet alt det spændende, der skete på Ledelsens Dag, så du kan få et overblik. Her får du højdepunkterne fra dagen, som kulminerede med kåringen af Kasper Hjulmand som Årets Leder 2021.