Mit Lederne

Udvikling

Arrangementer

Hos Lederne tilbyder vi løbende konferencer, seminarer, gå-hjem-møder og andre arrangementer målrettet alle med interesse for ledelse.

Skal du med til ledelsens dag 2021?

Den 25. november afholdes Ledelsens Dag, hvor vi sammen med en perlerække af danske topledere sætter ord og ansigt på god ledelse. Konferencen er digital og afholdes den 25. november fra kl. 09.30-12.00. Glæd dig til at høre bl.a. landstræner Kasper Hjulmand og Lars Fruergaard Jørgensen.

Ledelsens Dag 2021

ledernes Konference tour efteråret 2021

Deltag i Ledernes Konference Tour i efteråret, hvor du kan blive klogere på temaerne 'Personligt lederskab', 'Ledelse i kompleksitet' og 'Følgeskab'. Der kommer inspirerende eksperter og topchefer, som alle vil dele deres viden og erfaringer for at gøre vores medlemmer klogere på, hvad der gør en leder til en god leder. Der vil være konferencer hele landet rundt, så du kan nemt deltage i en by nær dig. Find programmet på vores Konference Tour side.

Ledernes Konference Tour 2021 | Hold dig skarp på ledelse

Har du tjekket din lokalafdeling for nylig?

Lederne har 20 lokalafdelinger fordelt over hele landet. Her byder vi løbende på arrangementer for alle vores medlemmer. Se, hvad der sker tæt på dig

Find din lokalafdeling

Ledernes Kompetencecenter

Styrk dit lederskab med kurser, uddannelser, konferencer og rådgivning. Se alle udviklingstilbud hos Ledernes KompetenceCenter

Styrk dit lederskab og din karriere