Ledelse og karriere

Få inspiration til din karriere med arrangementer, efteruddannelse og gode værktøjer, som både guider dig i dit job som leder, men også i dit næste skridt i din karriere.

Styrk dit lederskab og din karriere

Kurser og uddannelser

Se vores store udvalg af kurser og uddannelser, som er målrettet dig som leder. Som medlem får du 10% rabat på udvalgte kurser. 

Kvinde til møde

Aktuelle arrangementer

Vi holder løbende arrangementer og konferencer i hele landet. Se hvad vi har i kalenderen her, og bliv opdateret på de nyeste ledertrends.

Mennesker står og snakker

Ledernetværk

Bliv en del af et Ledernetværk, og få et fortroligt forum, der fokuserer på din personlige udvikling, og hvor du kan sparre med ledere, der ligner dig.

Få skærpet dine lederkompetencer

Få indsigt i tidens højaktuelle ledelsestemaer, når Lederne Konferencetour gæster en by nær dig. Oplev en række stærke profiler inden for ledelse på områder som AI og ledelse og psykologisk tryghed.

Nu kan du tilmelde dig Ledelsens Dag 2023

Kom med til Danmarks største digitale event for ledere den 14. november 2023, hvor vi i selskab med en række af landet mest inspirerende og innovative ledere og oplægsholdere, sætter fokus på hvad der kræves af fremtidens lederskab. Det koster ikke en krone at streame eventet live.