Kodeks for en LGBT+ inkluderende arbejdsplads

Omkring hver tiende dansker angiver, at de tilhører gruppen LGBT+, men 27% af gruppen føler ikke, at de kan være fuldt åbne om køn og seksualitet på deres arbejdsplads. Ledernes kodeks giver her seks anbefalinger til, hvordan alle uanset kønsidentitet og seksualitet trygt kan gå på arbejde og trives.

Brug kodekset som inspiration til, hvordan I – både ledere og medarbejdere – skaber et åbent og inkluderende miljø på jeres arbejdsplads.

Hent kodekset for en LBGT+ inkluderende arbejdsplads

Vil du gerne gøre det synligt, at I er en arbejdsplads, hvor alle uanset kønsidentitet og seksualitet trygt kan gå på arbejde og trives?

Hent Ledernes nye kodeks med seks stærke anbefalinger her.

Vil du vide mere?

Vi har både som ledere og kolleger et ansvar for at bidrage til et inkluderende og åbent arbejdsmiljø, hvor der er nultolerance over for chikane og diskrimination, så alle kan føle sig tilpas som dem, de er.

Behov for sparring?

Vi rådgiver årligt 360 medlemmer i konkrete trivselsudfordringer

Trivelssparring

Få sparring fra vores erfarne rådgivere omkring din trivsel, hvis du oplever diskrimination og racisme på din arbejdsplads.

Mand der står med hovedet på skrå

Ledersparring

Få sparring fra vores erfarne ledelsesrådgivere til håndtering af diskrimination og racisme på din arbejdsplads.

Har du brug for rådgivning? | Lederne

Juridisk rådgivning

Få professionel juridisk rådgivning af vores eksperter, hvis du oplever diskrimination, eller hvis du har spørgsmål til lovgivningen.