Karriererådgivere på Midt- og Sydsjælland

Alle job- og karriererådgiverne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Rådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Dorte Nybjerg

Dorte

Med over 20 års ledererfaring fra forskellige niveauer og brancher både inden for den private- og offentlige sektor kan Dorte biddrage med sparring inden for et bredt felt. Dorte vil bl.a. kunne bidrage med sparring inden jobsøgning, personlig afklaring, personlig udvikling samt coaching.

Pia Boye Dam

Pia

Pia er en erfaren rådgiver og coach med baggrund i det private erhvervsliv i roller som bl.a. leder på flere niveauer, IT-projektleder og outplacementkonsulent. Pia har fokus på den individuelle karriererådgivning og kan sparre med dig omkring dit materiale, forberedelse til jobsamtalen, brugen af SoMe i din jobsøgning, hvor især LinkedIn samt netværksdisciplinen generelt er et ekspertiseområde. Pia har bl.a. certificeringer inden for Coaching, testværktøjerne MPA og Insights samt projektledelse

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 11.11.2022