Kontrakt

Din kontrakt bestemmer dine ansættelsesvilkår. Vi hjælper dig med at gennemgå din kontrakt, så du er sikret de bedst mulige vilkår.

Kontrakt

Vores jurister rådgiver årligt tusinder af vores medlemmer om deres kontrakter, og vores erfaring er, at der kan være store forskelle i ansættelsesvilkårene for privatansatte ledere.

Vi gennemgår 425 lederkontrakter hver måned, og 95 % er tilfredse med den service, de får. Vi kender lederes ansættelsesvilkår og kontrakter, og med vores ekspertise i ryggen får du den bedst mulige ansættelseskontrakt.

Hvad bestemmer din kontrakt?
Din kontrakt bestemmer dine ansættelsesvilkår i forhold til lønniveau, længden af din ferie, dine rettigheder i forbindelse med barsel, din ugentlige arbejdstid samt en række andre vilkår. Vi anbefaler derfor, at du sender din kontrakt til gennemgang hos os, inden du skriver under.

Vil du vide mere om bestemmelser i din kontrakt?

Kontrakt Funktionærkontrakt Vilkår Lederne

Her kan du læse mere om ansættelsesforhold, hvis du er omfattet af en funktionærkontrakt.

Ansættelsesvilkår Direktørkontrakt

Her kan du læse mere om ansættelsesforhold, hvis du er omfattet af en direktørkontrakt.

Stillingsbeskrivelse

Du bør have en stillingsbeskrivelse i din kontrakt, der klarlægger dine ansvars- og kompetenceområder. Her på siden kan du læse mere om, hvad stillingsbeskrivelsen bør indeholde.

Værd at vide om din arbejdstid

Bliv klogere på, hvordan din arbejdstid kan fastlægges i din kontrakt, og hvordan Lederne kan hjælpe dig.

Klausuler

Klausuler kan have afgørende betydning for dine fremtidige karrieremuligheder. Læs mere om forskellige klausuler, og hvad de kan betyde for dine ansættelsesvilkår og din karriere.