Kontrakt

Din kontrakt bestemmer dine ansættelsesvilkår. Vi hjælper dig med at gennemgå din kontrakt, så du er sikret de bedst mulige vilkår.

Vores jurister rådgiver årligt tusinde af medlemmer om deres kontrakter

Vores jurister rådgiver årligt tusinder af vores medlemmer om deres kontrakter, og vores erfaring er, at der kan være store forskelle i ansættelsesvilkårene for privatansatte ledere.

Vi gennemgår 391 lederkontrakter hver måned, og 94% er tilfredse med den service, de får. Vi kender lederes ansættelsesvilkår og kontrakter, og med vores ekspertise i ryggen får du den bedst mulige ansættelseskontrakt.

Hvad bestemmer din kontrakt?
Din kontrakt bestemmer dine ansættelsesvilkår i forhold til lønniveau, længden af din ferie, dine rettigheder i forbindelse med barsel, din ugentlige arbejdstid samt en række andre vilkår. Vi anbefaler derfor, at du sender din kontrakt til gennemgang hos os, inden du skriver under.

Lad lederne gennemgå din kontrakt

Send din nye eller ændrede kontrakt til gennemsyn hos vores juridiske konsulenter og få hjælp inden for 24 timer på hverdage.

har du andre juridiske spørgsmål

Vores juridiske konsulenter sidder klar til at hjælpe dig. Ring på 3283 3283 eller skriv til os.

Vil du vide mere om bestemmelser i din kontrakt?

Kvinde der skriver | Lederne

Funktionærkontrakt

Din ansættelseskontrakt er afgørende for dine vilkår i jobbet. Her kan du læse mere om ansættelsesforhold, hvis du er omfattet af en funktionærkontrakt.

Hænder skriver på computer | Lederne

Direktørkontrakt

Det er vigtigt, at du sikrer dig rettigheder i din individuelle kontrakt, når du er direktør. Her kan du læse mere om ansættelsesforhold, hvis du er omfattet af en direktørkontrakt. 
Hænder skriver på computer og papir

Stillingsbeskrivelsen er et vigtigt værktøj

Du bør have en stillingsbeskrivelse i din kontrakt, der klarlægger dine ansvars- og kompetenceområder. Her på siden kan du læse mere om, hvad stillingsbeskrivelsen bør indeholde.

Ur | Lederne

Værd at vide om din arbejdstid

Bliv klogere på, hvordan din arbejdstid kan fastlægges i din kontrakt, og hvordan Lederne kan hjælpe dig.

Hænder skriver

Hvad betyder klausuler for din karriere?

Klausuler kan have afgørende betydning for dine fremtidige karrieremuligheder. Læs mere om forskellige klausuler, og hvad de kan betyde for dine ansættelsesvilkår og din karriere.

Få en billig lønsikring

Du behøver ikke miste din indkomst, hvis du mister dit job. Lønsikringen er et tillæg til dine dagpenge, så du er dækket ind, hvis du skulle miste dit job.

Med Ledernes lønsikring kan du få op til 90 % af din nuværende indtægt, hvis du mister dit arbejde.