Mit Lederne

Bliv medlem

Bliv medlem af Lederne

Som den eneste faglige organisation og a-kasse i Danmark er vi specialiseret i ledere og ledelse.

Med mere end 115.000 medlemmer ved vi, hvad der er vigtigt for dig som leder. Derfor får du som medlem af Lederne en lang række fordele, der gør din dagligdag lettere.

MELD DIG IND

Dine medlemsfordele

En professionel sparringspartner

Med os som sparringspartner får du 360 graders rådgivning til din hverdag. Du kan trække på os i alle faser af dit arbejdsliv, uanset om det handler om din karriere, løn eller ledelsesudfordringer.

Juridisk hjælp inden for 24 timer

Vi hjælper dig med alle juridiske spørgsmål – alt fra kontrakter, over aftaler til opsigelse. Vi svarer inden for 24 timer og har styr på alt med småt. 

Attraktiv lønsikring – på op til 90% af din løn

Med Ledernes Tillægsforsikring sammensætter du selv din lønsikring, så den passer til dig og din families behov. Du kan få helt op til 90% af din løn, hvis du skulle miste dit arbejde.

Netværk og sparring for ledere

Det kan koste op til 20.000 kr. at være medlem af et professionelt netværk for ledere. Som medlem af Ledernes faglige organisation får du eksklusivt adgang til ledelsesfaglige netværksmøder – helt gratis.

Kurser og arrangementer

Du kan vælge mellem mere end 70 forskellige kurser og uddannelser inden for blandt andet ledelse, kommunikation, projektledelse, forretningsudvikling, m.m. Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af konferencer, workshops, seminarer og andre arrangementer målrettet alle med interesse for ledelse.

Bestil et opkald - så du kan blive medlem

Eller ring til osman-fre mellem 8-16:32 83 32 29
Bestil et uforpligtende opkald

Hvorfor vælge Lederne?

Ét arbejdsliv, tre organisationer

Lederne har to søsterorganisationer: Virksom, som er for selvstændigt erhvervsdrivende og PRO, som er for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt. Så uanset hvordan din karriere former sig, så er det ikke nødvendigt at finde en anden a-kasse eller fagforening. Vi kan følge dig gennem hele din karriere.

Landets største professionelle netværk for ledere

Som medlem af Ledernes faglige organisation har du eksklusiv adgang til landets største professionelle netværk for ledere. Her møder du ledere på alle niveauer og fra mange forskellige brancher og får:

  • Netværk i hele landet

  • Nye vinkler på lederjobbet

  • Inspiration fra ledere på tværs af brancher

Læs mere om LederNetværk her

Lokalafdelinger fordelt over hele landet

Vi har 19 lokalafdelinger fordelt over hele landet og ved derfor, hvad der rør sig i dit lokalområde. Vores lokalafdelinger arrangerer debat- og netværksaftener, virksomhedsbesøg, foredrag og studiegrupper. Herudover arbejder vi for at sætte ledere og ledelse på den lokalpolitiske dagsorden.

Faglig organisation og A-kasse ét sted

Som medlem af Lederne får du en faglig organisation og en a-kasse samlet på ét sted til en af landets laveste kontingenter. Vi står sammen om at sprede god ledelse og give de bedste forudsætninger for en succesfuld karriere som leder.

lederne har et af de laveste kontingenter - se hvor meget du kan spare

Vælg din nuværende organisation og type af medlemskab og se din årlige besparelse ved at vælge Lederne.

Nuværende organisation
 
Type af medlemskab