Mit Lederne

Bliv medlem af Lederne

Vi ved, hvad det kræver at være leder.

Du kan trække på os i alle faser af dit arbejdsliv som leder, uanset om det handler om din karriere, løn eller ledelsesudfordringer.

 A-kasse for 480 kr. om måneden
 Faglig Organisation for 197 kr. om måneden
 
Mulighed for at tilkøbe en Lønsikring

MELD DIG IND


Dagpenge og personlig rådgivning

Bliver du ledig får du i 2021 op til 19.322 kr. i dagpenge om måneden gennem Ledernes A-kasse. Derudover hjælper vi dig til et nyt job. Alt fra at skrive ansøgninger og CV til til forberedelsen før jobsamtalen.

Lønsikring
Du kan tegne en lønsikring, som sikrer op til 90% af din nuværende indkomst, hvis du mister dit job. Få op til 60.000 kr. per måned efter 6 måneders betaling. 

Juridisk rådgivning inden for 24 timer
Få et stærkt team af jurister og advokater i ryggen, der er eksperter i dine vilkår som leder.

Kurser, uddannelser og netværk
Vi tilbyder over 70 lederkurser, uddannelser og netværk online og i hele Danmark. Som medlem får du op til 10 % i medlemsrabat.    

Bestil et opkald og hør mere

Eller ring til osman-fre mellem 8-16:32 83 32 29
Bestil et uforpligtende opkald

Spørgsmål

Hvem kan blive medlem?

Du kan blive medlem, hvis du er funktionæransat og arbejder som leder eller betroet medarbejder. Du behøver ikke at have personaleansvar.

 • Chef og leder med eller uden personaleansvar
  F.eks. direktør, afdelingschef, it-chef, butikschef, økonomichef, projektleder.

 • Betroet medarbejder med særlig dispositionsret og ansvar 
  F.eks. projektansvarlig, direktionssekretær, bogholder, Key Account Manager, teknisk rådgiver.

 • Medejer af den virksomhed, du arbejder i
 • F.eks. partner med 15 % ejerskab af virksomheden.

Vores medlemmer repræsenterer mere end 10.000 forskellige stillingsbetegnelser fra et hav af forskellige brancher.

Faglig organisation og a-kasse ét sted

Som medlem af Lederne får du en A-kasse og Faglig Organisation samlet på ét sted til 565 kr. om måneden.

A-kasse for 480 kr./md.
Bliver du ledig får du i 2021 op til 19.322 kr. i dagpenge om måneden gennem Ledernes A-kasse. Vi står klar til at hjælpe dig med at komme hurtigt i arbejde igen. Vores karriererådgivere hjælper dig med alt lige fra at skrive CV og ansøgninger til forberedelsen før jobsamtalen. 

 Læs mere om A-kassen her

Faglig Organisation for 197 kr. /md
Vi er Danmarks eneste faglige organisation for ledere med mere end 115.000 medlemmer. Vi forstår dit ansvar og rolle som leder, og du kan altid få en professionel sparring med en af vores ledelsesrådgivere. Derudover får du et stærkt team af jurister og advokater i ryggen, der er eksperter i dine vilkår som leder. De tjekker din kontrakt, hvis du får nyt job, eller din opsigelse, hvis du bliver opsagt.

 Læs mere om Faglig Organisation her

Lønsikring

Hvis du har fuldt medlemsskab kan du tilkøbe vores lønsikring. Den dækker op til 60.000 kr. om måneden, hvis du mister dit job. Lønsikringen er et tillæg til dine dagpenge-

Lønsikringen er 95% fradragsberettiget og opgives automatisk til SKAT. Du kan få en lønsikring for helt ned til 39 kr. om måneden.

For at tegne lønsikringen skal du være fyldt 18 år og må ikke være fyldt 56 år. Læs mere her.

Forsikringer og pension

Forsikring
Som medlem får du op til 23 % i rabat, hvis du vælger at samle flere af dine forsikringer hos os. Vi udbyder vores forsikringer i samarbejde med Gjensidige og AmTrust og tilbyder derfor nogle af markedets stærkeste produkter. Vi har rådgivere, der er specialiseret i at finde den helt rette kombination af pris og dækning, så dine forsikringer passer til dine behov. Læs mere her.

Pension
Med LederPension får du en individuel pensionsordning, som du kan udvide og tilpasse, så den passer til dig og din families behov for opsparing og forsikring. Vi har et af markedets stærkeste pensionstilbud og dækker, uanset om du er ansat i det private eller offentlig. Læs mere her.

Ét arbejdsliv, tre organisationer

Lederne har to søsterorganisationer: Virksom, som er for selvstændigt erhvervsdrivende og PRO, som er for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt. Så uanset hvordan din karriere former sig, så er det ikke nødvendigt at finde en anden a-kasse eller fagforening. Vi kan følge dig gennem hele din karriere.

Professionelle netværk for ledere

Som medlem af Ledernes faglige organisation har du eksklusiv adgang til landets største professionelle netværk for ledere. Her møder du ledere på alle niveauer og fra mange forskellige brancher og får:

 • Netværk i hele landet

 • Nye vinkler på lederjobbet

 • Inspiration fra ledere på tværs af brancher

Læs mere om LederNetværk her

Lokalafdelinger over hele landet

Vi har 19 lokalafdelinger fordelt over hele landet og ved derfor, hvad der rør sig i dit lokalområde. Vores lokalafdelinger arrangerer debat- og netværksaftener, virksomhedsbesøg, foredrag og studiegrupper. Herudover arbejder vi for at sætte ledere og ledelse på den lokalpolitiske dagsorden.

Hvordan betales kontingent?

Dit kontingent opkræves kvartalsvis og der kan derfor gå op til fire uger, fra du er indmeldt, til du modtager den første opkrævning.

Du skal være opmærksom på, at hvis du bliver meldt ind i sidste halvdel af et kvartal, kan din første opkrævning afvige fra normalen. Det skyldes, at du både bliver opkrævet for den resterende del af det aktuelle kvartal samt for det kommende kvartal. Herefter vil din opkrævning altid kun være for et kvartal ad gangen.

lederne har et af de laveste kontingenter - se hvor meget du kan spare

Vælg din nuværende organisation og type af medlemskab og se din årlige besparelse ved at vælge Lederne.

Nuværende organisation
 
Type af medlemskab