Mit Lederne

Medlemsfordele

Ledernes Faglige organisation

Hos Lederne har vi fokus på at gøre hverdagen lettere for ledere og andre betroede medarbejdere. Som medlem af Ledernes faglige organisation kan du trække på en bred vifte af erfarne rådgivere, der hjælper med alt fra paragraffer og ledelse til løn, karriere og trivsel.

 

Vi styrker dig og dit lederskab

Vi stiller viden og rådgivning til rådighed for dig som er medlem. Vi tilbyder blandt andet: 

Kompetence- og karriereudvikling

Få afklaret dine karrieremuligheder og kom tættere på drømmejobbet med hjælp fra en karriererådgiver. Du kan bl.a. få op til 10% på udvalgte kurser hos Ledernes KompetenceCenter.

Juridisk rådgivning på 24 timer

Få et stærkt juridisk team af jurister og advokater i ryggen. Vi er eksperter i dine vilkår som leder og tjekker for eksempel din kontrakt, hvis du får nyt job og din opsigelse, hvis du bliver opsagt.

Personlig sparring til lederrollen

Som medlem får du professionel sparring af en ledelsesrådgiver, hvis du står overfor en ledelsesmæssig udfordring.  

Målrettet ledernetværk

Med LederNetværk® får du et velorganiseret forum, hvor du som medlem kan mødes og netværke med andre kompetente ledere.

Økonomisk tryghed hvis du mister dit job 
Er du medlem af både vores a-kasse og faglige organisation, er du sikret dagpenge fra a-kassen, hvis du bliver ledig. Tilkøber du Ledernes Lønsikring, kan du sikre helt op til 90 % af din løn ved ledighed.

Faglig organisation og a-kasse for kun 554 kr./md
Vi har et af landets laveste kontingenter for a-kasse og faglig organisation – målrettet dig, som er leder eller betroet medarbejder.

BESTIL ET OPKALD - SÅ DU KAN BLIVE MEDLEM

Eller ring til osman-fre mellem 8-16:32 83 32 29
Bestil et uforpligtende opkald

Et medlemskab med værdi

Fagforening

Vi tilbyder juridisk hjælp

Som medlem af Lederne har du et stærkt hold af advokater og juridiske konsulenter i ryggen, hvis du får brug for det. Vi rådgiver dagligt vores medlemmer om alt fra kontrakter, ferieregler, sygdom og barsel til opsigelse og konkurs.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Vi sikrer tryghed i din hverdag

Melder du dig ind i både den faglige organisation og a-kassen hos Lederne, har du mulighed for øget økonomisk rygdækning. Vi tilbyder nemlig en lønsikring, der kan sikre op til 90% af din indkomst, hvis du bliver ledig.

Læs mere om lønsikring her

Vi udvikler dine kompetencer

Som leder møder du sikkert masser af udfordringer i din hverdag. Det kan være i forhold til lederrollen, din trivsel, eller når du skal videre i karrieren. Uanset dit behov står vi klar til at hjælpe dig med professionel sparring.

Vores rådgivere kan blandt andet hjælpe med at afklare dine karriereønsker, sparring til hvordan du kan forhandle din løn, eller hvordan du kan øge din arbejdsglæde og trivsel. Uanset hvilken situation du står i, så sørger vi for, at du kommer godt videre. 
 

Du kan finde alle vores kurser og arrangementer her

Vi tilbyder personlig rådgivning

Som leder møder du sikkert masser af udfordringer i din hverdag. Det kan være i forhold til lederrollen, din trivsel, eller når du skal videre i karrieren. Uanset dit behov står vi klar til at være din professionelle sparringspartner, der kan rådgive dig. Vi er den faglige organisation, der står bag dig og støtter dine kompetencer.

Vi kan blandt andet hjælpe med at afklare dine karriereønsker, sparring til hvordan du kan forhandle din løn, eller hvordan du kan øge din arbejdsglæde og trivsel. Uanset hvilken situation du står i, så sørger vi for, at du kommer videre.

Se alle vores rådgivningsområder her

Vi styrker dit netværk

Som medlem af Lederne har du adgang til en lang række netværk for ledere. Du vælger selv den eller de netværk, der passer til dig og dine behov for sparring, udvikling og inspiration.

Fælles for alle netværksgrupperne er, at samtlige deltagere er ledere i deres daglige virke, og at grupperne har ledelse som fagligt omdrejningspunkt.

Læs mere om LederNetværk® her

Vi tilbyder pension og forsikring

Foruden faglig organisation og a-kasse tilbyder Lederne også forsikring og pension skræddersyet til dig.

  • Forsikring: Vi har rådgivere, der er specialiseret i at finde den helt rette kombination af pris og dækning, så dine forsikringer passer til dine behov. Vi har en lang række privatforsikringer samt lønsikring og helbredssikring. Ønsker du at vide, hvordan vi kan hjælpe dig? Ring på 3283 3654, og få et gratis forsikringstjek.

  • Pension: Med LederPension får du en individuel pensionsordning, som du kan udvide og tilpasse, så den passer til dig og din families behov for opsparing og forsikring. Vi har et af markedets stærkeste pensionstilbud og dækker, uanset om du er ansat i det private eller offentlige.

Hvem kan blive medlem af Lederne?

Vores service og ydelser er udviklet med fokus på at gøre hverdagen lettere for ledere og andre betroede medarbejdere ansat i det private såvel som det offentlige.

Vores medlemmer repræsenterer mere end 10.000 forskellige stillingsbetegnelser fra et hav af forskellige brancher. Lederne er for dig, der er:

  • Chef og leder med eller uden personalesansvar - for eksempel direktør, afdelingschef, souschef, butikschef, økonomichef, projektleder, værkfører, teamleder.

  • Betroet medarbejder ansat med særlig dispositionsret/ansvar - for eksempel projektansvarlig, direktionssekretær, key account manager eller teknisk rådgiver.    

  • Medejer af den virksomhed, du arbejder i - eksempelvis partner med 15 pct. ejerskab af virksomheden.

Er du i tvivl, om vi er den rette organisation for dig? Bestil et uforpligtende opkald, eller ring til os på 7874 7265.

 

lederne har en af de laveste kontingenter - se hvor meget du kan spare

Beregn din pris i vores prisberegner.Vælg din nuværende organisation og type af medlemskab og se din årlige besparelse:

Nuværende organisation
 
Type af medlemskab
 

Det siger vores medlemmer

Gode netværksgrupper og gode arrangementer i løbet af året.
Jørn C. Tidemann, Country Sales Manager
Hurtig behandling af henvendelser. Gode tips på hjemmesiden og ikke mindst gode artikler i jeres medlemsblad.
Ane Eckermann, Projekt- & udviklingschef
I er altid tilgængelige. I tager henvendelser alvorligt. I gør alt for at hjælpe, og I er altid meget venlige og imødekommende.
Charlotte Layborn, Customer Service Manager