Mit Lederne

Medlemsfordele

Faglig organisation

Vi er Danmarks eneste faglige organisation for ledere, og med mere end 115.000 medlemmer, har vi et dybdegående kendskab til hverdagen som leder i mange brancher. Bliv medlem for kun 195 kroner om måneden.

Juridisk rådgivning og kontraktgennemgang inden for 24 timer
Få et stærkt team af jurister og advokater i ryggen, der er eksperter i dine vilkår som leder. De tjekker din kontrakt, hvis du får nyt job, eller din opsigelse, hvis du bliver opsagt.

Sparring til lederrollen
Vi forstår dit ansvar og rolle som lede, og du kan altid få en professionel sparring med en af vores ledelsesrådgivere, hvis du står over for en ledelsesmæssig udfordring.

Kurser, uddannelser og ledernetværk
Vi tilbyder over 70 lederkurser og uddannelser i hele Danmark med 10 % i medlemsrabat. Derudover får du et velorganiseret forum med vores Ledernetværk, hvor du som medlem kan mødes og netværke med andre kompetente ledere.

Karriereudvikling
Få afklaret dine karrieremuligheder og kom tættere på dit drømmejob med hjælp fra en karriererådgiver.

Lønsikring – få op til 90 % af din nuværende indtægt
Er du også medlem af Ledernes A-kasse, har du mulighed for at tegne en lønsikring, som sikrer dig op til 90 % af din nuværende indkomst.

BESTIL ET OPKALD og BLIV MEDLEM

Eller ring til osman-fre mellem 8-16:32 83 32 29 Er du medlem, så ring til os på:3283 3283
Bestil et uforpligtende opkald

lederne har en af de laveste kontingenter. se, hvor meget du kan spare

Beregn din pris i vores prisberegner.Vælg din nuværende organisation og type af medlemskab og se din årlige besparelse:

Nuværende organisation
 
Type af medlemskab
 

Faglig organisation

Vi tilbyder juridisk hjælp

Som medlem af Lederne har du et stærkt hold af advokater og juridiske konsulenter i ryggen, hvis du får brug for det. Vi rådgiver dagligt vores medlemmer om alt fra kontrakter, ferieregler, sygdom og barsel til opsigelse og konkurs.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Vi sikrer tryghed i din hverdag

Melder du dig ind i både den faglige organisation og a-kassen hos Lederne, har du mulighed for øget økonomisk rygdækning. Vi tilbyder nemlig en lønsikring, der kan sikre op til 90 % af din indkomst, hvis du bliver ledig.

Læs mere om lønsikring her

Vi udvikler dine kompetencer

Som leder møder du sikkert masser af udfordringer i din hverdag. Det kan være i forhold til lederrollen, din trivsel, eller når du skal videre i karrieren. Uanset dit behov står vi klar til at hjælpe dig med professionel sparring.

Vores rådgivere kan blandt andet hjælpe med at afklare dine karriereønsker, sparring til hvordan du kan forhandle din løn, eller hvordan du kan øge din arbejdsglæde og trivsel. Uanset hvilken situation du står i, så sørger vi for, at du kommer godt videre. 
 

Du kan finde alle vores kurser og arrangementer her

Vi tilbyder personlig rådgivning

Som leder møder du sikkert masser af udfordringer i din hverdag. Det kan være i forhold til lederrollen, din trivsel, eller når du skal videre i karrieren. Uanset dit behov står vi klar til at være din professionelle sparringspartner, der kan rådgive dig. Vi er den faglige organisation, der står bag dig og støtter dine kompetencer.

Vi kan blandt andet hjælpe med at afklare dine karriereønsker, sparring til hvordan du kan forhandle din løn, eller hvordan du kan øge din arbejdsglæde og trivsel. Uanset hvilken situation du står i, så sørger vi for, at du kommer videre.

Se alle vores rådgivningsområder her

Vi styrker dit ledernetværk

Som medlem af Lederne har du adgang til en lang række netværk for ledere. Du vælger selv den eller de netværk, der passer til dig og dine behov for sparring, udvikling og inspiration.

Fælles for alle netværksgrupperne er, at samtlige deltagere er ledere i deres daglige virke, og at grupperne har ledelse som fagligt omdrejningspunkt.

Læs mere om LederNetværk® her

Vi tilbyder pension og forsikring

Foruden faglig organisation og a-kasse tilbyder Lederne også forsikring og pension skræddersyet til dig.

  • Forsikring: Vi har rådgivere, der er specialiseret i at finde den helt rette kombination af pris og dækning, så dine forsikringer passer til dine behov. Vi har en lang række privatforsikringer samt lønsikring og helbredssikring. Ønsker du at vide, hvordan vi kan hjælpe dig? Ring på 3283 3654, og få et gratis forsikringstjek eller læs mere her.

  • Pension: Med LederPension får du en individuel pensionsordning, som du kan udvide og tilpasse, så den passer til dig og din families behov for opsparing og forsikring. Vi har et af markedets stærkeste pensionstilbud og dækker, uanset om du er ansat i det private eller offentlig. Læs mere her.

Hvem kan blive medlem af Lederne?

Vores service og ydelser er udviklet med fokus på at gøre hverdagen lettere for ledere og andre betroede medarbejdere ansat i det private såvel som det offentlige.

Vores medlemmer repræsenterer mere end 10.000 forskellige stillingsbetegnelser fra et hav af forskellige brancher. Lederne er for dig, der er:

  • Chef og leder med eller uden personalesansvar - for eksempel direktør, afdelingschef, souschef, butikschef, økonomichef, projektleder, værkfører, teamleder.

  • Betroet medarbejder ansat med særlig dispositionsret/ansvar - for eksempel projektansvarlig, direktionssekretær, key account manager eller teknisk rådgiver.    

  • Medejer af den virksomhed, du arbejder i - eksempelvis partner med 15 pct. ejerskab af virksomheden.

Er du i tvivl, om vi er den rette organisation for dig? Bestil et uforpligtende opkald, eller ring til os på 7874 7265.