Gode råd til lønforhandlingen

Skal du forhandle løn med en kommende arbejdsgiver? Eller vil du have mere i lønningsposen? Så er forberedelse og forhandlingstaktik nøgleordene. Her får du gode råd til din næste lønforhandling.

Lønberegner: lønforhandling

En lønforhandling kan være en svær disciplin for mange. Det kan være grænseoverskridende at tale om løn, da det kan føles meget personligt. Men i virkeligheden handler det om at holde fokus på den forretningsværdi, du bidrager med. Det er derfor også vigtigt, du får en løn, som du kan være tilfreds med, for frustrationer over løn kan påvirke både arbejdsglæde og engagement.

Læs med og få hjælp og værktøjer til at komme godt i mål med din næste lønforhandling med din nuværende eller kommende leder.

guide til lønforhandling

Har du ikke fundet nøglen til den gode lønaftale? I så fald er du ikke den eneste. Det kan nemlig være svært at værdisætte sig selv i kroner og øre – selv for den rutinerede leder. I denne guide tager vi dig skridt for skridt gennem lønforhandlingen – fra forberedelse til underskrift.

Artikler fra Lederstof.dk

Mere i lønposen? 11 gode råd til dig, der skal genforhandle din løn

At forhandle sig til mere i løn kræver mere end en grundig forberedelse til lønsamtalen. Faktisk skal du begynde allerede nu. Her er ledelsesrådgiverens 11 gode råd til, hvordan du får mere i løn.

På vej i nyt job? her får du 12 gode råd til den vellykkede lønforhandling

Forberedelse er nøgleordet, når du skal forhandle løn med en kommende arbejdsgiver. Her er ledelsesrådgiverens 12 gode råd til at forhandle løn, når du skifter job.

Forhandlingsteknik

Ifølge forhandlingsekspert Malene Rix handler en god lønforhandling ikke om at få ret, men om at komme frem til en aftale, der tilgodeser begge parter. Her deler hun sine bedste råd til en god forhandlingsteknik.

Lønforhandling Malene Rix

Relateret indhold

Lønberegner: personalegoder

Personalegoder

Personalegoder er en vigtig del af lønforhandlingen. Find ud af, hvordan du kan forhandle personalegoder, og hvad du skal være opmærksom på.

Lønrådgivning | Lederne

Lønrådgivning

Vi ved, hvad du er værd. Få personlig lønrådgivning af vores erfarne rådgivere, så du kan stå stærkere til din næste lønforhandling.

Får du nok i løn? Der er nye tal i Ledernes Lønberegner

Ledernes lønberegner

Får du nok i løn? Med Ledernes Lønberegner kan du sammenligne din løn med over 80.000 andre medlemmers løn.