Mit Lederne

Medlemsfordele

Ledernes a-kasse

Med vores mere end 115.000 medlemmer er Ledernes A-kasse, A-kassen LH, Danmarks største a-kasse for ledere. Vi ved, hvad det kræver at være leder, og hvad der er vigtigt for dig, hvis du mister dit job.

DINE FORDELE MED LEDERNES A-KASSE

Du får dagpenge og lønsikring

Bliver du ledig, får du i 2020 op til 19.083 kr. i dagpenge om måneden gennem Ledernes a-kasse, A-kassen LH. Er du også medlem af Ledernes faglige organisation, tilbyder vi en attraktiv lønsikring som sikrer dig op til 90% af din indkomst.

Hjælp til at komme i arbejde igen

Vi har en række tilbud, som du frivilligt og efter behov kan benytte dig af, hvis du er ledig. Du kan benytte tilbuddene i både opsigelses og ledighedsperioden. Du kan også få hjælp til at opstille et CV og skrive en ansøgning der virker, så du hurtigt kan komme i arbejde igen. 

Målrettet karriererådgivning
Du kan altid få sparring af vores professionelle karriererådgivere til at udvikle din karriere. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at kortlægge dine kompetencer og afklare dine ønsker og mål for din karriere. Og skal du til jobsamtale, hjælper vi dig med forberedelsen.

Vi har 93% medlemstilfredshed

Hos Lederne arbejder vi hele tiden på at give den bedste service og rådgivning til vores medlemmer. Vi er stolte af vores medlemstilfredshed på 93%, og vi arbejder altid for blive endnu bedre.

Fast lav pris på 469 kr. om måneden

A-kassen LH er en af Danmarks billigste a-kasser og er målrettet dig, som er leder, selvstændig, eller funktionær på individuel kontrakt.

Bestil et opkald - så du kan blive medlem

Eller ring til osman-fre mellem 8-16:32 83 32 29
Bestil et uforpligtende opkald

Sådan skifter du a-kasse

1

Bestil et opkald

Så ringer vi til dig og hjælper dig med at blive medlem af A-kassen.
2

Vi klarer flytningen

Er du allerede medlem af en a-kasse, opsiger vi dit medlemskab og sikrer, at din anciennitet flytter med.
3

Få dit kontingent tilbage

Har du forudbetalt kontingent i en anden a-kasse, vil pengene blive returneret til din NEM-konto.

Derfor skal du vælge lederne

Ledernes A-kasse

Vi kan både være din a-kasse og faglige organisation

Som medlem af a-kassen er du sikret dagpenge, hvis du mister dit job, og hjælp fra professionelle til at komme i arbejde igen.

Men er du også medlem af vores faglige organisation, får du langt flere fordele. Du får blandt andet:

  • Juridisk rådgivning inden for 24 timer

  • Mulighed for attraktiv lønsikring

  • Rådgivning til alle faser af dit arbejdsliv

Læs mere om dine fordele hos Ledernes faglige organisation

Vi er en organisation, der hjælper ledere

Lederne er en interesseorganisation for dig, som er leder eller særligt betroet medarbejder. Vi sætter ledelse på dagsordenen, støtter op om din dagligdag som leder og bringer dig videre i din karriere.

Lederne er en del af Ledernes Hovedorganisation, som også tæller organisationerne Virksom og Pro. Virksom er for dig som er selvstændigt erhvervsdrivende, og PRO er for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt. Uanset hvordan din karriere udvikler sig, kan du blive i Ledernes Hovedorganisation.

Læs mere om Lederne

Vi har fokus på at gøre dig til en endnu bedre leder

Som medlem af Ledernes A-kasse, får du gratis og professionel karriererådgivning. Med udgangspunkt i dine personlige kompetencer og ambitioner lægger vi sammen en strategi for dine karrieremæssige mål. Vores karriererådgivere hjælper dig med alt lige fra kompetenceafklaring til forberedelse før jobsamtalen.

Er du også medlem af Ledernes faglige organisation, kan vi ligeledes tilbyde gratis rådgivning inden for ledelse, trivsel, lønforhandling, jura, jobsøgning og uddannelse.

Læs meget mere om vores rådgivning her

Opkvalificering gennem kurser og uddannelse

Lederne tilbyder en lang række lederkurser og -uddannelser i hele Danmark. Eksempelvis tilbyder vi over 70 forskellige kurser og uddannelser inden for både kommunikation, ledelse, projektledelse, forretningsudvikling og personlig udvikling. Som medlem af Ledernes faglige organisation får du 10% rabat på kurser og uddannelser hos Ledernes KompetenceCenter.

Læs mere om vores kurser og uddannelser her

Vi tilbyder forsikring og pension

Hos Lederne finder du foruden a-kasse og faglig organisation også forsikring og pension. I samarbejde med Gjensidige, Am Trust og PFA tilbyder Lederne forsikring og pension med særlige rabatter og fordele for dig, som er medlem. 

Vores rådgivere kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige sammensætning af forsikringer for dig. Og samler du dine forsikringer hos os, får du yderligere 10% rabat. 

Du kan læse mere om vores forsikringer her

LederPension er en individuel pensionsordning, som både kan anvendes som arbejdsmarkedspension og som privat pensionsordning. LederPension er både for privat og offentligt ansatte og kan tilpasses dig og din families behov for opsparing og forsikring.

Få mere information om LederPension

 

lederne har et af de laveste kontingenter - se hvor meget du kan spare

Beregn din pris i vores prisberegner.Vælg din nuværende organisation og type af medlemskab og se din årlige besparelse:

Nuværende organisation
 
Type af medlemskab
 

 

Godt at vide

Flytter min anciennitet med, når jeg skifter til Ledernes a-kasse?

Er du allerede medlem af en a-kasse, følger din anciennitet med, når du rykker til Ledernes A-kasse. Hos Lederne opsiger vi dit medlemskab for dig, og har du forudbetalt kontingent i din nuværende a-kasse, får du automatisk pengene retur.

Hvordan betales kontingent?

Dit kontingent opkræves kvartalsvis og der kan derfor gå op til fire uger, fra du er indmeldt, til du modtager den første opkrævning.

Du skal være opmærksom på, at hvis du bliver meldt ind i sidste halvdel af et kvartal, kan din første opkrævning afvige fra normalen. Det skyldes, at du både bliver opkrævet for den resterende del af det aktuelle kvartal samt for det kommende kvartal. Herefter vil din opkrævning altid kun være for et kvartal ad gangen.

Særlige regler, hvis du er hjemvendt fra udlandet

Hvis du netop er hjemvendt fra udlandet, så gælder der særlige regler for optagelse i en dansk a-kasse. Der gælder forskellige regler alt efter, hvornår du sidst har været medlem af en dansk a-kasse, og hvilket land du har været tilknyttet.

Læs mere om reglerne for optagelse i a-kassen efter udenlandsophold

Der gælder også særlige regler i forhold til efterløn, hvis du har arbejdet i udlandet før efterlønsalderen. Det kan betyde, at du mister retten til efterlønsbevis, eller at du ikke kan gå på efterløn.

Læs mere om reglerne for efterløn efter udlandsophold