Inspiration til trivselsarbejde og håndtering af stress

Her kan du søge inspiration til, hvordan du som leder kan komme i gang med at forebygge og håndtere stress og fremme trivslen hos dine medarbejdere. 

Trivsel og stress Trivselsarbejde

Her på siden kan du downlade en case-samling med fortællinger fra forskellige ledere på forskellige niveauer. De deler ud af deres erfaringer og bedste værktøjer i arbejdet med stress og trivsel.   

Du kan blandt læse om linjelederen Alex, der er blevet en bedre leder af at have stress, HR-udviklingskonsulenten Dianna, der arbejder systematisk og målrettet med trivsel, og ejerlederen Jan, der efter en stresset tid i sin lille virksomhed nu ser fleksibilitet som det bedste middel mod stress.

Du vil møde:

  • Produktionsvirksomheden Lindab, der har givet hinanden hånden på, hvad en leder skal kunne i Lindab, og lægger vægt på alles ansvar for at spotte mistrivsel på tværs af hierakier.

  • Entreprenørvirksomheden Adserballe og Knudsen, der coacher deres ledere og efter en revideret stresspolitik og en arbejdsmiljøpris er klar til at give medarbejderne større ansvar for deres egen trivsel.

  • Delta Regnskab, der efter at ejerlederen selv har oplevet udfordringer og pres, nu arbejder målrettet med fleksibilitet som et middel til at forebygge stress i en udsat branche.

    Hent guiden her (pdf)

Hjælp til dig

hjælp til dig