Mit Lederne

Om afdelingen

Om Lederne København Vest

I Lederne København Vest er vi ca. 4.650 medlemmer. På landsplan er vi 108.500 medlemmer fordelt på i alt 20 afdelinger. København Vest dækker over følgende kommuner: Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Glostrup, Albertslund, Ishøj, Høje Taastrup, Vallensbæk.

Vores bestyrelse er valgt af medlemmerne, og vi er alle professionelle ledere med en lederkarriere i den private eller den offentlige sektor. Vi arbejder for at sætte ledere og ledelse på den lokale ledelsespolitiske dagsorden. For vores medlemmer betyder det bl.a. bedre service, når det gælder håndtering af arbejdsmiljø og sygefravær og bedre muligheder for, at ledige ledere kommer i beskæftigelse.

I videoen kan du se, hvordan vi arbejder i din lokalafdeling.

108.500

Medlemmer i alt

4.649

Medlemmer i Lederne København Vest (januar 2020)

3,1 %

Ledighedsprocent for afdelingen (december 2019)

Når du har brug for hjælp
I Lederne København Vest har vi ikke lokalt personale ansat eller fysiske kontorer, da alle Ledernes medlemmer bliver serviceret fra hovedkontoret i København. Hvis du har brug for konkret hjælp i en sag, skal du derfor kontakte hovedkontoret.

Kontakt hovedkontoret i København

Har du en idé til et projekt?
Har du en god idé til et projekt, hvor du mener, vi kunne være en relevant samarbejdspartner, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen, så vi kan tale om din idé.

Kontakt Lederne København Vest

Nyhedsbrev
Som medlem, får du en lokal udgave af Nyt fra Lederne efter behov, ca. fire gange årligt.

Se en oversigt over de nyhedsbreve, du er tilmeldt (login med NemID eller Ledernes login)

Se de seneste lokale nyhedsbreve udsendt af Lederne København Vest

Opdateret: 21.09.2020