Mit Lederne

Resultatafhængig løn

Resultatafhængig løn

Hvis du bliver tilbudt en bonusaftale eller en aftale om anden resultatafhængig løn, er der nogle forhold, du skal være særligt opmærksom på.

Det er vigtigt, at du overvejer de forskellige forhold nøje, inden du skriver under på en aftale om bonus, provision eller anden resultatafhængig løn. Vi guider dig igennem dem her, men du er også velkommen til at kontakte os og få svar på dine spørgsmål.

Artikel fra Lederstof.dk

Relateret indhold

Løn er andet og mere end en fast månedsløn.  Mange ledere modtager udover den faste løn også forskellige former for personalegoder. Det kan være firmabil, avis, telefon, kontingenter, forbedrede pensionsordninger og forsikringer.

Personalegoder er en vigtig del af lønforhandlingen. Find ud af, hvordan du kan forhandle personalegoder, og hvad du skal være opmærksom på.

Vil du have mere i løn? Få vores bedste råd til din lønforhandling
Få gode råd til den succesrige lønforhandling: Hvad enten du starter nyt job eller skal til den årlige lønsamtale, så er forberedelse nøgleordet.
Som medlem af Lederne klæder vi dig på til din næste lønforhandling. Hvad enten du skal forhandle løn til et nyt job eller skal til den årlige lønsamtale, så får du råd og vejledning af vores erfarne lønrådgivere.
Vi ved, hvad du er værd. Få personlig lønrådgivning af vores erfarne rådgivere

Opdateret: 09.02.2021