Mit Lederne

Løn

Personlig lønrådgivning

Stå stærkere til din næste lønforhandling med professionel rådgivning fra vores lønrådgivere. Vi kan hjælpe dig med at finde dit rette lønniveau, så du er velforberedt og har argumenterne klar.

Book lønrådgivning personlig lønrådgivning

Hvad enten du skal forhandle løn i forbindelse med et nyt job, skal til den årlige lønforhandling eller har brug for at vide, om du får den rette løn for dit arbejde, så står vores erfarne lønrådgivere klar til at give dig råd og vejledning.

En personlig lønrådgivning tager udgangspunkt i Ledernes lønberegner, som bygger på 80.000 medlemmers løn trukket direkte fra Danmarks Statistik.

om lønrådgivningen

Sådan foregår en lønrådgivning

Rådgivningen foregår over telefonen og tager udgangspunkt i Ledernes lønberegner, som bygger på godt 80.000 medlemmers løn trukket direkte fra Danmarks Statistik.

Hvem kan få rådgivning?

Lønrådgivning er for alle medlemmer af Lederne, hvad enten du er i job, i opsagt stilling eller ledig.

Book lønrådgivning

Få rådgivning om dit lønniveau sammenlignet med andre ledere i en lignende stilling og branche. Beskriv dit spørgsmål i formularen, hvorefter en af vores rådgivere kontakter dig inden for 24 timer på hverdage. Rådgivningen foregår over telefonen og er for medlemmer af Lederne.

Book lønrådgivning

Ledernes lønberegner

Får du nok i løn? Med Ledernes Lønberegner kan du sammenligne din løn med over 80.000 lederes løn på flere forskellige parametre, for eksempel stillingsbetegnelse, virksomhedens størrelse, branche og din erfaring og uddannelsesniveau.

Relateret indhold

Vil du have mere i løn? Få vores bedste råd til din lønforhandling
Få gode råd til den succesrige lønforhandling: Hvad enten du starter nyt job eller skal til den årlige lønsamtale, så er forberedelse nøgleordet.
Løn er andet og mere end en fast månedsløn.  Mange ledere modtager udover den faste løn også forskellige former for personalegoder. Det kan være firmabil, avis, telefon, kontingenter, forbedrede pensionsordninger og forsikringer.

Personalegoder er en vigtig del af lønforhandlingen. Find ud af, hvordan du kan forhandle personalegoder, og hvad du skal være opmærksom på.

Hvis du bliver tilbudt en bonusaftale eller en aftale om anden resultatafhængig løn, er der nogle forhold, du særligt skal være opmærksom på. Bliv klogere her

Hvis du bliver tilbudt en bonusaftale eller en aftale om anden resultatafhængig løn, er der nogle forhold, du skal være særligt opmærksom på. Læs mere her.