Personlig lønrådgivning

Stå stærkere til din næste lønforhandling med professionel rådgivning fra vores lønrådgivere. Vi kan hjælpe dig med at finde dit rette lønniveau, så du er velforberedt og har argumenterne klar.

Lønrådgivning | Lederne

Hvad enten du skal forhandle løn i forbindelse med et nyt job, skal til den årlige lønforhandling eller har brug for at vide, om du får den rette løn for dit arbejde, så står vores erfarne lønrådgivere klar til at give dig råd og vejledning.

En personlig lønrådgivning tager udgangspunkt i Ledernes lønberegner, som bygger på 80.000 medlemmers løn trukket direkte fra Danmarks Statistik.

Om lønrådgivning

Sådan foregår en lønrådgivning

Rådgivningen foregår over telefonen og tager udgangspunkt i Ledernes lønberegner, som bygger på godt 80.000 medlemmers løn trukket direkte fra Danmarks Statistik.

Hvem kan få rådgivning?

Lønrådgivning er for alle medlemmer af Lederne, hvad enten du er i job, i opsagt stilling eller ledig.

Book lønrådgivning

Få rådgivning om dit lønniveau sammenlignet med andre ledere i en lignende stilling og branche. Beskriv dit spørgsmål i formularen, hvorefter en af vores rådgivere kontakter dig inden for 24 timer på hverdage. Rådgivningen foregår over telefonen og er for medlemmer af Lederne.

Book lønrådgivning (privatansat)

Book lønrådgivning (offentligt ansat)

Ledernes lønberegner

Ved du, hvad du er værd?  Prøv Ledernes lønberegner og sammenlign din løn med 80.000 andre medlemmers løn på flere forskellige parametre, for eksempel stillingsbetegnelse, virksomhedens størrelse, branche og din erfaring og uddannelsesniveau.

Artikel fra Lederstof: Vil du have mere i løn? Få her 5 gode råd til, hvordan du selv får mere i løn

Prisstigningerne er de højeste i 39 år, og hver anden leder er klar til at give medarbejderne et lønhop. Lederstof har lavet en artikel, som giver dig ekspertens 5 råd til, hvordan du også selv får mere i løn.

5 måder at gøre dine medarbejdere tilfredse, selvom du ikke kan give dem mere i løn

I krisetider kan det være svært at finde plads i budgettet til at give medarbejderne mere i løn. Men hvordan stiller du så dine medarbejdere tilfredse, når det er tid til lønforhandling? Få svaret her.

Vil du vide mere om løn?

Lønberegner: lønforhandling

Lønforhandling

Vil du have mere i løn? Få vores bedste råd til din lønforhandling. 
Personalegoder: Løn kan være mere end penge | Ledernes Lønberegner

Personalegoder

Løn er andet og mere end din faste månedsløn. 

Lønberegner: resultat

Resultatafhængig løn

Det bør du være opmærksom på ved bonus eller provision.