Politisk oprustning hos Lederne

Lederne fortsætter udbygningen af sin nyetablerede afdeling for Politik og Presse med ansættelsen af to nye chefkonsulenter.

31. oktober 2017

Det drejer sig om cand.scient.pol. Henrik Casper, der kommer fra en stilling som chefkonsulent i KL (Kommunernes Landsforening) og med sig blandt andet har erfaring som konsulent i DA (Dansk Arbejdsgiverforening) og analytiker hos Mandag Morgen.

Den anden nye chefkonsulent hos Lederne er cand.oecon. Andreas Enghoff, som kommer fra en stilling som specialkonsulent i Beskæftigelsesministeriet med tidligere erfaring fra blandt andet Finansministeriet, Landbrug & Fødevarer og BUPL.

De to nye medarbejdere tiltræder 1. december og skal arbejde med samfundsøkonomiske og politiske analyser samt indgå i Ledernes politiske lobby-team.

Henrik Casper og Andreas Enghoff indtræder i den nye stab på 16 medarbejdere, som under ledelse af direktør Henrik Bach Mortensen og politisk sekretariatschef Berit Toft Fihl skal realisere den strategiske indsats i forhold til at sikre Lederne en markant placering i det politiske landskab i Danmark.

Kontaktoplysninger

Michael Monty
Pressechef, Lederne
Telefon 2428 2470
E-mail mmo@lederne.dk

Henrik Bach Mortensen
Direktør, Lederne
Telefon 2491 9957
E-mail hmo@lho.dk