Webinar: Optimér din opsparing

På webinaret 'OpsparingsOptimering' den 27. september fra kl. 16.30-17.45 kan du blive klogere på, hvor du skal sætte ind i forhold til din langsigtede opsparing til bolig, pension og frie midler. Tilmeld dig her.

For dig, der har god tid til pension 
Webinaret er for dig, der vil optimere din samlede – og langsigtede – opsparing til pension, frie midler og bolig. Du bliver også klogere på de forskellige opsparingsformer og samspillet imellem dem, ligesom du får indsigt i, hvilke områder du kan optimere på i forhold til fx skat.

Praktisk information og tilmelding

Webinar: OpsparingsOptimering

Hvornår: Mandag d. 27. september 2021 kl. 16.30 - 17.45

Varighed: 75 min.

Tilmeld dig her

Få rådgivning eller tilbud på LederPension
Har du allerede en pensionsordning hos Lederne, kan du bestille en rådgivning om enten opsparingsoptimering eller pensionsplanlægning hos PFA her

Din eventuelle partner er velkommen til at deltage i rådgivningen, da beslutninger ofte træffes bedst i fællesskab. Oplys om I er en eller to, når du booker en rådgivning.

Har du ikke en pensionsordning hos Lederne?
LederPension er skræddersyet til dig som leder, og uanset om du er offentligt ansat eller privatansat. Du kan bruge den både som privat pensionsordning og arbejdsmarkedspension. 

Hvis du endnu ikke har en pensionsordning hos Lederne, men gerne vil have et tilbud, kan du læse mere her. Du kan også kontakte PFA direkte her.

Webinar: Optimér din pension