Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Vær skarp på persondataloven

30. august 2017

OPFØLGNING PÅ UGENS DILEMMA: Ledere kan nemt komme på kant med persondataloven, og snart bliver bøderne sat op.

I sidste uges dilemma på business.dk var marketingschefen Tina i tvivl om, hvad hun skulle gøre. Hendes tidligere medarbejder Jesper optræder på en del billeder i virksomhedens salgsmateriale, der blandt andet ligger på virksomhedens hjemmeside. Jesper har nu bedt Tina om at fjerne billederne af ham. Det vil Tina meget nødigt, da hun er glad for billederne og husker, at Jesper meldte sig frivilligt til at blive fotograferet.

- I dette dilemma er der faktisk kun ét rigtigt svar. Tina skal respektere Jespers ønske og fjerne billederne, siger teamchef og erhvervsjurist hos Lederne Jakob Bork, som dermed peger på løsning nummer to.

Han forklarer, at situationer som denne falder ind under persondataloven, hvor man skelner mellem portrætbilleder og situationsbilleder.

- Her er der tale om billeder, hvor Jesper tydeligt kan ses, og hvor der er fokus på ham. Derfor vil man vurdere, at han har ret til at få fjernet billederne. Det gælder også, selvom han i sin tid har givet samtykke til at medvirke i salgsmaterialet, siger Jakob Bork.

Hvis virksomheden hyrer en model, som de betaler, så køber virksomheden retten til at bruge billederne, som de vil, men i det her tilfælde har Jesper ikke modtaget penge for sit modelarbejde

Teamchef og erhvervsjurist hos Lederne Jakob Bork

Ifølge persondataloven kan et samtykke nemlig altid kaldes tilbage - medmindre man er blevet honoreret eller har indgået en aftale, hvor person på billederne har overdraget retten til sine billeder.

- Hvis virksomheden hyrer en model, som de betaler, så køber virksomheden retten til at bruge billederne, som de vil, men i det her tilfælde har Jesper ikke modtaget penge for sit modelarbejde. Det fremgår heller ikke af dilemmaet, at virksomheden og Jesper har indgået en aftale om billedernes ejerskab, og derfor ejer han selv sine billeder, siger Jakob Bork.

LÆS OGSÅ: Nye medarbejdere er en god anledning til at afstemme forventninger

Han anbefaler, at man kontakter Datatilsynet, hvis man er tvivl om reglerne for brug af medarbejderbilleder.

- Fra maj 2018 træder en ny forordning i kraft, hvor bødeniveauet for brud på persondataloven skyder i vejret, så virksomheder gør klogt i at sætte sig ind i reglerne eller bede Datatilsynet om hjælp, hvis de er i tvivl om, hvad de må og ikke må, fastslår Jakob Bork.