Mit Lederne

Nyheder

Fem ledere nomineret til lederpris

10. oktober 2018

Fem ledere fra fem forskellige brancher udgør feltet, der i år dyster om Danmarks mest prestigefyldte lederpris, prisen som Årets Leder

Årets vinder kåres den 21.november for 17. gang. Årets vinder kommer i fornemt selskab med blandt andre Nils Smedegaard-Andersen, Jørgen Vig Knudstorp, Bodil Nyboe Andersen, Johan Bülow og sidste års vinder, CEO Niels Buus fra GomSpace, som er verdens førende producent af nanosatellitter.

I år skal vinderen finde blandt følgende fem kandidater:

 • Co-ceo Anders Hedegaard, GN Store Nord
  GN Store Nord leverer høreapparater og audiologisk udstyr til hele verden. Virksomheden har otte år i træk vokset mere end markedsvæksten. I spidsen for det verdensomspændende selskab står co-CEO Anders Hedegaard.

 • Leder Frank Villumsen, Vilde Vulkaner
  Vilde Vulkaner er Danmarks største børnefestival, som Frank Villumsen har stået i spidsen for siden 2006. Under hans ledelse er Vilde Vulkaner med de mere end 1.500 frivillige blevet en selvfinansierende succes, der kunne melde udsolgt til 2019-festivalen efter blot et døgn.

 • Partner og koncerndirektør André Rogaczewski, Netcompany
  Netcompany ansætter en ny medarbejder hver eneste arbejdsdag og er den første danske virksomhed i 20 år til at runde 1.000 ansatte. Ved roret står André Rogaczewski, som i 2000 var med til at starte børskometen, der sidste år rundede 1,4 mia. i omsætning.

 • Global Chief of Staff (fra 1. december) Mai-Britt Poulsen, Boston Consulting Group
  Efter tre år som direktør for Boston Consulting Group Denmark indtræder Mai-Britt Poulsen som Global Chief of Staff den 1. december. Dermed bliver hun en del af den globale topledelse i konsulenthuset, som udvikler ledertalenter og fremmer mangfoldighed og kvinder i ledelse.

 • Direktør Lasse Rich Henningsen, Musikkens Hus, Aalborg
  Lasse Rich Henningsen har som adm. direktør for Musikkens Hus i Aalborg skabt stigende vækst og øget kundetilfredshed. Sidste år blev den nordjyske kulturboss valgt som formand for Nordisk Konserthusråd, hvor han står i spidsen for at styrke samarbejdet om ambitiøse kunstprojekter i Norden.

Årets vinder af den prestigefyldte pris bliver afsløret den 21. november på Ledelsens Dag, som finder sted i Tivoli Congress Center i København.

Kontaktoplysninger

Søren Kudahl
Pressechef
Mobil: 2338 4211
E-mail: sku@lederne.dk

Morten Bonde Pedersen
Pressekonsulent
Telefon: 3283 3456
E-mail: mpe@lederne.dk