Få inspiration til at skabe trivsel på distancen – webinar med Cabi og Radiometer

Hvordan kan du som leder styrke motivationen og sikre trivsel hos medarbejderne, når I sidder på hjemmekontoret? Og hvordan sikrer du dig, at de er klædt på til at løse deres opgaver? Sammen med konsulenthuset Cabi klæder Ledernes eksperter i arbejdsmiljø og ledelse dig på til opgaven. 

Distanceledelse Sådan skaber du trivsel på distancen

På et gratis webinar d. 20 april, giver Cabi dig centrale pointer og tips til, hvordan du skaber trivsel, når du leder på distancen. Herefter præsenterer Radiometer deres konkrete arbejde med at sikre trivsel og performance gennem distanceledelse. Du hører deres overvejelser om forskellige initiativer, do’s and don’ts og hvordan de efter knap et år med distanceledelse holder gejsten oppe hos både ledere og medarbejderne. 

På webinaret kommer vi ind på vigtigheden af struktur, og hvordan du som leder kan sikre trivslen for dine medarbejdere, selvom det måske er flere måneder siden, at I har ”set” hinanden. Vi stiller skarpt på spørgsmål som: 

  • Hvordan sikrer du sig som leder, at medarbejderne har det godt og trives trods omstændighederne? 
  • Hvordan kan du som leder skabe og styrke motivationen og fællesskabet for medarbejderne, når I sidder på distancen? 
  • Hvilke initiativer kan du tage i dag, og hvad kan du gøre på længere sigt for at styrke fællesskabet på distancen? 

TILMELD DIG HER

Webinar den 20. april: Få inspiration til at skabe trivsel på distancen

På webinaret, der finder sted online den 20. april mellem kl. 15-16, får du faglig viden og erfaringer fra Cabi samt idéer til konkrete initiativer fra Radiometer, der siden første bølge af corona har arbejdet hjemmefra.

Webinaret er gratis og målrettet arbejdspladser, hvor enten du som leder eller dine medarbejdere helt eller delvist arbejder hjemmefra. 

Tre ting du får med fra webinaret

  1. Konkrete erfaringer fra Radiometer med at sikre trivslen blandt ledere og medarbejdere, når den ene eller begge er på distancen
  2. Idéer og værktøjer til din egen indsats for at sikre trivsel hos medarbejderne 
  3. Generelle ledelsesmæssige perspektiver på distanceledelse 

Tilmeld dig webinaret her

VIL DU VIDE MERE OM DISTANCELEDELSE?

På vores kursus i distanceledelse får du værktøjer til at lede professionelt på distancen – uden at gå på kompromis med nærværet til dine medarbejdere.

Læs mere og tilmeld dig her

HJÆLP TIL DIG

læs også