Om Lederne Virksom

Lederne Virksom er organisation og a-kasse for dig, der er selvstændig – og så er Lederne Virksom en del af Lederne.

Kvinde med sideprofil | Lederne

Tre organisationer i samme hus
Lederne har tre organisationer med forskellige medlemsgrupper. Lederne er for ledere og særligt betroede medarbejdere, og Lederne Spring er for funktionærer og fremtidige ledere, der er ansat på individuel kontrakt. Som den tredje organisation i familien er Lederne Virksom den organisation, der henvender sig til dig, der har din egen virksomhed. Alle tre er de en del af Lederne og har fælles a-kasse (Lederne A-kasse).

Bringer medlemmerne videre
Alle ydelser og services hos Lederne Virksom er specifikt udviklet med fokus på, at gøre dagligdagen lettere for dig, der har valgt at drive selvstændig virksomhed. Vi yder personlig rådgivning til alle de udfordringer, du møder på din vej som selvstændig – hvad enten du er ved at starte op eller går med tanker om at videreudvikle din virksomhed.

Vi tilbyder juridisk rådgivning, når du skal ansætte medarbejdere, hvis du skal indgå en konsulentaftale, eller i forbindelse med kontrakter, ejeraftaler og meget mere. Du kan også downloade skabeloner til alle dine vigtigste dokumenter i virksomheden – og få vores jurister til at tjekke dem igennem.

Samtidig kan du med Lederne Virksoms Indtægtssikring sikre din indtægt, hvis du bliver syg eller går konkurs, eller hvis du skal passe et sygt familiemedlem. Og med dit medlemskab af vores a-kasse, kan du også sikre dig ret til dagpenge.

Herudover har vi en hel række guides, services, arrangementer og tilbud, der kan inspirere dig i dit liv som selvstændig.

Prisen for medlemskab er den samme i alle tre organisationer, og serviceydelserne af samme, høje kvalitet – med fokus på netop dit behov.

Læs mere om Lederne Virksom
Se alle medlemsfordelene i Lederne Virksom