Mit Lederne

Nyheder

Hvad er status p.t.?

Det er en spændende tid i TDC Group, og dermed også i foreningen.   Her får du en lille statusopdatering på, hvad der sker lige nu.

05. oktober 2018

Lønsamtalerne skulle gerne være et overstået kapitel på nuværende tidspunkt og du vil snarest modtage invitation til at deltage i en survey om, hvordan det er gået. Vi har allerede modtaget en foreløbig status på udviklingen og alt tyder på, at den samlede lønudvikling havner pænt over den aftalte mindstereguleringsramme.

Arbejdet med opdelingen af TDC Group i to separate enheder fortsætter ufortrødent. Det er en spændende proces, som vi følger tæt. Selvom den enkelte medarbejders opgaver nok ikke har ændret sig væsentligt, fylder tanker, rygter og teorier en del i hverdagen. Opdelingen er også et emne i de forskellige samarbejdsudvalg, hvor ledelse og medarbejdere arbejder mere konkret med opgaven. Selvom opdelingen og den nye strategi står højt på dagsordenen, er det vigtigt at holde fokus på den daglige forretning. Seneste regnskab viste heldigvis, at det går godt i TDC Group.  

I foreningen holder vi også fokus på den daglige drift. Den seneste periode har været travl, og der har været en række afskedigelser, sager om provision, arbejdstid og vagtordninger. Vi har været inde over samtlige situationer, der har involveret medlemmer, og qua vores mulighed for internt at forhandle sagerne, er der opnået gode resultater.

Der har ikke været mange overtallige medarbejdere i 2018, og vi håber virkelig, at den trend fortsætter. Organisationen trænger til ro på den front.

Som tidligere meddelt, har LTD meldt sig ud af FTF og bliver derfor ikke en del af den nye, fusionerede hovedorganisation. Vi arbejder på højtryk med en løsning for fremtiden, der skal være på plads 1. januar 2019. Helt sikkert er det, at du som medlem kan regne med at modtage den sædvanlige personlige service og gode juridiske rådgivning i LTD. Også efter årsskiftet. 

Men det er klart ambitionen, at du allerede på kort sigt vil få mange flere fordele i dit medlemskab... 

Apropos medlemskab: vi vil gerne være endnu flere i LTD. Vi har heldigvis rigtig god opbakning, men særligt de mange nye, der løbende bliver ansat i TDC Group, er en udfordring at få i tale. 

Det er lige nu vigtigere end nogensinde, at vi står med størst muligt opbakning, så vi også i en fremtid, vi ikke helt kender p.t., kan bevare vores særlige vilkår. 

Der er et rigtigt godt samarbejde mellem de tre faglige organisationer i TDC, Dansk Metal, AC-Tele og LTD. Senest havde Dansk Metal inviteret både AC-Tele og LTD med til deres årlige seminar, hvor blandt andet samarbejde mellem ledelse og medarbejdere var på dagsordenen. Det kom der en god dialog ud af, og med besøg fra HR i form af Jens Aaløse og Peer Schaumburg-Müller, blev de forskellige budskaber afleveret det helt rigtige sted. Ledelsen havde også budskaber med, og der var enighed om, at et godt samarbejde kræver en indsats fra begge parter.