Ledelsens Dag 2022 – Danmarks største lederkonference – Digital konference den 24. november 2022

Deltag i årets største digitale konference om ledelse

Ledelsens Dag er årets festdag for ledere, hvor vi udfordrer og hylder den svære disciplin, som god ledelse er. Her kan du opleve en perlerække af danske topledere, inspirerende oplægsholdere og spændende debatindlæg. 

Konferencen er digital og holdes den 24. november kl. 9.30-12.00 – og vi inviterer alle ledere og ledelsesinteresserede med. Programmet offentliggøres til september, men du kan tilmelde dig gratis allerede nu.

Årets leder 2022

På Ledelsens Dag overrækker vi også Danmarks fornemmeste lederpris: Årets Leder 2022. Med prisen som Årets Leder ønsker vi at hylde de ledere, der med deres ekstraordinære indsats gør en verden til forskel. Alle dem, som både i dagligdagen og i de afgørende øjeblikke, tager teten, tager os i hånden og træffer de svære beslutninger.

Det kan være beslutninger, som fremmer diversiteten på arbejdspladsen, løfter økonomien til nye højder, motiverer medarbejderne til toppræstationer, skaber helt nye markeder eller styrker bæredygtigheden.

Vi præsenterer de nominerede til årets leder i oktober. Indtil da kan du gense kåringen af sidste års vinder, Kasper Hjulmand. 

Årets leder 2021

Årets Lederjury 2022

Her kan du møde Årets Lederjury, som består af seks prominente topledere. Juryen mødes første gang slut august og på baggrund af jeres indstillinger, udvælger de feltet af kandidater, som er i spil til at vinde titlen som årets Leder 2022. Kandidaterne offentliggøres til oktober, og vinderen kåres på Ledelsens Dag den 24. november. 

Partnerskaber