Vi inviterer alle Danmarks ledere til

Ledelsens Dag 2021

Den 25. november afholdes Ledelsens Dag, hvor vi sammen med en perlerække af danske topledere sætter ord og ansigt på god ledelse. Det er et digitalt event åbent for alle Danmarks ledere. 

Ledelsens Dag 2021
Action card

På Ledelsens Dag kan du bl.a. opleve:

  • Kasper Hjulmand, Herrelandsholdstræner, DBU
  • Lars Fruergaard Jørgensen, CEO i Novo Nordisk og Årets Leder 2020
  • Marianne Dahl, Managing Director og Partner i Boston Consulting Group
  • Kim Kristensen, Hofmarskal i Kongehuset
  • Marianne Kirkegaard, President og CEO i CMS Bakery Solutions
  • Og mange flere...

Gå ikke glip af Ledelsens Dag

Konferencen afholdes digitalt den 25. november kl. 09.30 - 12.

Ledelse med vilje

Verden har brug for god ledelse. Og det har den altid haft. Så i år, hvor vi for 20. gang kårer Årets Leder, er det tid til at dykke ned i, hvordan ledelsesfaget har udviklet sig. Hvor har vi som fag lykkedes, og hvor har vi fejlet? Hvad har vi lært om ledelse, og hvad kendetegner en god leder nu og i fremtiden?

Fremtiden er langt fra sikker. Det fundament, som vi bygger vores liv, virksomheder og samfund på, er i evig bevægelse, og udfordringerne er mange. Klima, sundhed, ligestilling og uddannelse er bare nogle af de problemstillinger, som kræver gode og modige ledere. Ledere, der kan se muligheder i udfordringerne, og finde løsninger, som skaber rammerne for bæredygtige fremskridt. For god ledelse gør en forskel. En forskel for mennesker, bundlinje og miljø, både det miljø vi arbejder i, og det vi trækker vejret i. 

Gik du glip af Ledelsens Dag 2020?

Se eller gense Ledelsens Dag 2020, hvor Mads Nipper, Nana Bule, Annemarie Meisling og Lise Kingo talte om ledelse og bæredygtighed.

Tilmeld dig Ledelsens Dag

Ledelsens Dag afholdes digitalt den 25. november 2021. Det er gratis for alle at deltage.