Ledelsens Dag – Danmarks største lederkonference

Gå ikke glip af Ledelsens Dag 2023
 

Årets Leder 2022 er Sheela Søgaard

CEO og Partner Sheela Maini Søgaard har som topchef transformeret BIG fra Bjarke Ingels danske arkitektfirma til et internationalt megabrand. Hun har som rollemodel sat ligestilling og diversitet på dagsordenen, og så er hun godt i gang med at skabe ’fremtidens arbejdsplads’ i BIG. Derfor kan Sheela Søgaard kalde sig Årets Leder 2022.

Sheela Maini Søgaard

Genoplev Ledelsens Dag 2022

Ledelsens dag er en inspirerende festdag for ledere, hvor vi deler gode erfaringer og giver plads til eftertænksomhed. På Ledelsens Dag 2022 satte vi, i selskab med en perlerække af danske topledere, inspirerende oplægsholdere og spændende debatindlæg, fokus på den gode ledelse. Ledelsen, der gør en forskel for mennesker, bundlinje og miljø – både det miljø vi arbejder i, og det vi trækker vejret i.

Ledelsens dag 2022

Velkomsttale: Bodil Nordestgard Ismiris

Bliv budt velkommen til Ledelsens Dag 2022 af administrerende direktør hos Lederne, Bodil N. Ismiris.
Ledelsens dag 2022

Lederen, der trådte i karakter som menneske 

Thomas Senderovitz fortæller, hvordan har udnyttede sit store netværk til at danne NGO’en Aid Ukraine Denmark. 
Ledelsens dag 2022

Fremtidens leder

Direkte fra Tyskland giver Jim Hagemann Snabe sit bud på, hvad du og alle ledere skal kunne i fremtiden. 
Ledelsens dag 2022

Sådan leder du en magisk have uden tryllestøv

Mød Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch, og hør hvordan hun er lykkes med at vende krise til optur. 
Ledelsens dag 2022

Verden brænder - bliv en del af løsningen

Katherine Richardson beskriver, hvad det er for en udfordring, vi står over for med hensyn til klimaet. 
Ledelsens dag 2022

Find roen i dig selv

Marie Kronquist lærer topledere, hvordan stilhed, meditation og refleksion kan hjælpe på deres udfordringer. 
Ledelsens dag 2022

Alle unge skal med

Hør om Lederalliancen og hvordan vi danner netværk med kommuner og organisationer for at få unge godt ind på arbejdsmarkedet. 
Ledelsens dag 2022

Et unikt perspektiv på køn

Mød topchef Caroline Farberger som har fået en kønskorriktion og oplevet, hvordan hun som kvinde ændrede syn på sin ledelsesstil. 
Hyldest

Hyldest til Årets Leder

Ledelsens dag 2022

Kåring af Årets Leder 

Sheela Søgaard er et forbillede, som alle vi ledere kan lære af. Derfor er hun Årets Leder 2022. 
Ledelsens Dag

Sådan leder man et land

Helle Thorning-Schmidt fortalte om nødvendigheden af at gå foran, men samtidig have blik for, hvornår man skal træde i baggrunden. 

Se eller gense hele Ledelsens Dag 2022

Det gik du glip af

De var nomineret til Årets Leder 2022

På Ledelsens Dag overrækker vi Danmarks fornemmeste lederpris: Årets Leder. Med prisen ønsker vi at hylde de ledere, der med deres ekstraordinære indsats gør en verden til forskel. Alle dem, som både i dagligdagen og i de afgørende øjeblikke, tager teten, tager os i hånden og træffer de svære beslutninger. Mød dette års nominerede. 

Nana

Nana Bule

Nana er CEO for Microsoft Danmark, hvor omsætningen er fordoblet, siden hun trådte til i 2019. Hun er en markant stemme, når det gælder klima og ligestilling, blandt andet med budskabet om, at kvinder skal fylde meget mere – også på ledelsesgangene. 

Jeppe

Jeppe Rindom

Jeppe Rindom stiftede i 2015 it-virksomheden Pleo, der på rekordtid har spredt sig til en lang række markeder. Som CEO for virksomheden er han aktivt gået ind i den politiske debat om, hvordan vi løser udfordringen med at tiltrække højtuddannede medarbejdere til Danmark, og hvordan vi sikrer gode rammevilkår for iværksættervirksomheder. 

Jesper

Jesper Hjulmand

Jesper Hjulmand er CEO i Andel og står dermed i spidsen for en af landets største energi- og fibernetkoncerner. I en verden, hvor intet er, som det plejede at være, kræver det en leder af en helt særlig støbning, og sådan en er Jesper Hjulmand. 

Sheela

Sheela Maini Søgaard

Sheela Søgaard er som CEO i arkitektvirksomheden BIG en af de afgørende årsager til, at virksomheden de senere år har oplevet en bemærkelsesværdig vækst, og er gået fra at være en lille dansk tegnestue til et verdenskendt mega-brand.

Årets Lederjury 

Her kan du møde Årets Lederjury, som bestod af seks prominente topledere. Juryen mødtes første gang slut august og på baggrund af jeres indstillinger, udvalgte de feltet af kandidater, som var i spil til at vinde titlen som Årets Leder 2022.

Ledelsens Dag
Partnere