Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

LEDELSENS DAG 2018

21.11.2018 | Tivoli Hotel & Congress Center | 09.00 – 15.30

Inspiration til dit lederskab, indblik i fremtidens teknologi og debat om lederens rolle i en digital verden

Speakers

rasmus-hougaard
Keynote-speaker: Rasmus Hougaard

CEO og grundlægger, Potential Project

Rasmus bruger størstedelen af sin tid på at undervise internationale topledere i Potential Projects ledelsesfilosofi. En filosofi som bygger på de grundlæggende principper omkring mindfulness og andre former for mental træning. Derudover står Rasmus og hans kolleger bag et gigantisk forskningsarbejde bl.a. research fra 35.000 ledere og interviews med 250 topledere fra nogen af verdens førende virksomheder. Rasmus har undervist mere end 100.000 mennesker i over 500 virksomheder fra hele verden.

Hans seneste bog ”The Mind of the Leader” er den mest forudbestilte bog på Harvard Business Review nogensinde, og han blev i foråret optaget i Thinkers50. Kort sagt, Rasmus er et af de varmeste navne inden for ledelse lige nu

malou-aamund
Malou Aamund

Adm. direktør, Google Danmark

Malou har siden 2016 været adm. direktør for Google i Danmark. Hun har i 16 år haft ledende internationale stillinger for IBM og Microsoft. I dag er hun ansvarlig for Google's forretning i Danmark. Google er frontløber, når det handler om innovation og udvikling af fremtidens teknologi og er flere gange kåret til verdens bedste arbejdsplads. Malou er aktiv med bestyrelsesarbejde i både Danmark og udlandet.

Christina Boutrup
Christina Boutrup

Kina-ekspert og erhvervsjournalist

Christina er erhvervsjournalist og har fulgt Kinas udvikling tæt i 14 år, blandt andet som Asien-korrespondent og som vært for radio- og tv-programmer om Kina. Hun har skrevet flere anmelderroste bøger om dansk-kinesisk business og er aktuel med en ny udgivelse om innovative digitale forretningsmodeller og innovation i Kina. Hun er desuden aktiv i advisory board for tænketanken Think China under Københavns Universitet og fast Kina-analytiker for TV2 og News.

kim-escherich
Kim Escherich

Executive innovation architect, IBM

Kim arbejder til daglig med teknologidreven innovation, digitalisering og teknologi. Han beskriver sig selv som systemtænker og provokatør i snitfladen mellem teknologi og menneske. Han er medstifter af tænketanken Nordic Bildung, der beskæftiger sig med samfundsmæssige, organisatoriske, eksistentielle og menneskelige aspekter af ekstrem digitalisering, og er formand i den danske afdeling, folkeoplysningseksperimentariet Fremvirke.

Ledernes digitale tænketank

Tænketank

Erik Korsvik Østergaard, C-level ledelsesrådgiver og executor, partner i Bloch&Østergaard og forfatter. Fremtidens ledelse er et fokus for Erik, der er udnævnt som formand for Ledernes Tænketank om digitalisering & ledelse.
Bodil Nordestgaard Ismiris, viceadministrerende direktør i Lederne. Bodil er tæt på Ledernes 115.000 medlemmer og organisationens indsigter i de behov, udfordringer og muligheder, som digitaliseringen skaber for danske ledere.
Lilian Mogensen, bestyrelsesmedlem og rådgiver inden for digitalisering, strategisk forretningsudvikling og ledelse. Lilian har stor erfaring med digital transformation fra sit tidligere arbejde som HR- og koncerndirektør i ATP og direktør i Udbetaling Danmark.
Thomas Terney, ph.d. i kunstig intelligens, digital rådgiver og forfatter. Thomas har i flere år arbejdet indenfor biotech i krydsfeltet mellem ledelse, digital innovation og forretning. I dag hjælper han virksomheder med at navigere i en digital verden.
Louise Opprud Jakobsen, innovatør, hjernenørd og fremtidsforsker. I 10 år har Louise udforsket DNA’et i Silicon Valleys pionervirksomheder og fulgt udviklingen inden for AI og automatisering. Hun ejer virksomheden New Ways of Working og er en del af Tænketanken DareDisrupt.   


Program

21. november 2018

 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  08:30 - 09:30
  Ankomst og morgenmad
  Registrering, morgenmad og netværk
 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  09:30 - 09:45
  Velkomst / Svend Askær / formand / Lederne
  Svend byder velkommen og skyder Ledelsens dag i gang
 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  09:45 - 10:45
  The Mind of The Leader / Rasmus Hougaard
  Rasmus viser dig vejen til at lede dig selv, dine medarbejdere og din organisation til ekstraordinære resultater i en digital og udfordrende verden. Med udgangspunkt i forskningen til bogen ”The Mind of The Leader” præsenterer Rasmus dig for en ny radikal men samtidig praktisk anvendelig måde at tænke ledelse på. Tilgangen adskiller sig fra traditionel ledelse, ved at have fokus på lederens mentale tilstand kombineret med en række velkendte menneskelige egenskaber. Hør, hvordan et ændret tankesæt og praktiske øvelser kan løfte dig og din organisation til at blive mere effektiv, engageret og i stand til at eksekvere på jeres mål.
 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  10:45 - 11:15
  Ledelse i Google / Malou Aamund
  Få indblik i Googles helt særlige tilgang til ledelse, når Malou fortæller om det mindset og de værdier der præger ledere og medarbejdere i den verdensomspændende virksomhed. Hør, hvordan direktørjobbet hos Google adskiller sig fra hendes tidligere lederstillinger, og hvordan du med din ledelsesstil kan fremme innovation og kreativitet hos dine medarbejdere. Malou røber også, hvilke kompetencer hun kigger efter, når hun ansætter nye folk.
 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  11:15 - 11:45
  Kåring af Årets Leder
  Vi afslører vinderen og overrækker prisen til Årets Leder 2018.
 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  11:45 - 12:30
  Frokost
  Frokostbuffét og netværk
 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  12:30 - 13:00
  Den store kinesiske tech-revolution / Christina Boutrup
  Christina giver et overraskende indblik i, hvad du kan forvente dig af fremtidens teknologi, og hvad Vesten kan lære af kinesernes digitale forretningsmodeller og måde at gribe innovation an på. Kina har i dag verdens største og mest avancerede digitale økonomi og er førende inden for blandt andet e-handel, sociale medier og solceller. Samtidig sætter kinesiske virksomheder nye standarter inden for brugen af kunstig intelligens. Hvordan gik det lige til? Og hvordan kommer det til at påvirke dig? Det gør Christina dig klogere på.
 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  13:00 - 13:20
  Etik og dannelse i en digital verden / Kim Escherich
  Kunstig intelligens kommer i fremtiden til at udfordrer lederrollen. Som leder skal du forholde dig til de tilgængelige teknologier, tage stilling til etiske problemstillinger og forsøge at vurdere, hvor dine grænser går. Kim indvier dig i betydningen af etik og dannelse i en digital verden og fortæller, hvordan du som leder ruster dig selv og dine medarbejdere til at navigere i den.
 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  13:20 - 13:35
  Interview med Christina og Kim
  Cecilie Beck interviewer Christina Boutrup og Kim Escherich med udgangspunkt i deres oplæg.
 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  13:35 - 14:05
  Kaffepause
  Kaffe og kage
 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  14:05 - 15:00
  Det digitale lederskab
  Hvordan påvirker digitaliseringen lederens rolle – og hvordan leder vi medarbejderne succesfuldt mod stærkere kompetencer i en mere og mere digitaliseret verden? Det vil en række af landets førende digitale eksperter, forskere og CEO’s diskutere og komme med deres bud på, når repræsentanter fra Ledernes Digitale Tænketank stiller op til debat.
 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  15:00 - 15:30
  Sådan får du dine medarbejdere til, at gøre som du siger / Morten Münster
  Oplever du også, at dine medarbejder ikke altid får realiseret de strategier og indsatser du introducerer? Så kan Morten og Jytte (hende fra marketing) hjælpe dig. Med udgangspunkt i de seneste 40 års forskning i menneskets adfærd introducerer Morten dig for en let tilgængelig metode, der gør dig i stand til at ændre dine medarbejderes adfærd. Du får også svar på, hvad Obama, Amazon og Novo Nordisk har tilfælles, og hvorfor menneskets adfærd hidtil har været så misforstået.
 • Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
  15:30 - 16:15
  Netværkslounge
  Netværk, bobler og snacks.

Sponsorer

 • gjensidige-logo

 • pfa-logo

 • marsh-logo

Ledelsens Dag 2017

ledelsensdagsbillede