Karriererådgivere i Nordjylland

Alle job- og karriererådgivere i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Rådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Berit Renneberg

Berit

Berit har mange års erfaring med karriererådgivning og sparringer på optimering af CV, ansøgningsskrivning og uopfordret jobsøgning, match af kompetencer til jobkrav, forberedelse til jobsamtaler, elevatortalen samt brugen af LinkedIN i jobsøgningen. Hun har i mange år arbejdet med outplacement for nordjyske virksomheder, faciliteret workshops inden for jobsøgningsværktøjer, og har erfaring med rekruttering for private virksomheder. Er certificeret i og har erfaring med testværktøjet MPA Master Person Analysis og i EASI typologitest.

Simon Christian Bang

Simon

Simon arbejder med karrieresparring, coaching, rådgivning i CV/ansøgning, jobsamtaletræning, det personlige salg og jobsøgningsstrategi. Han har arbejdet med bl.a. salg og marketing i det private erhvervsliv og har flere års erfaring med karriererådgivning inden for beskæftigelsesområdet. Hans interesseområder bevæger sig også over i organisationspsykologi og forandring, kommunikation i organisationer samt ledelse. Simon er uddannet cand.mag. og har forskellige kurser inden for projektledelse, MBTI, coaching mv.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 11.11.2022