Karriererådgivere i Hovedstaden

Alle job- og karriererådgiverne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Rådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Anne Nørskov-Hellesøe

Anne

Anne har mange års erfaring fra det private erhvervsliv, hvor hovedområderne har været ledersparring, forandringsledelse, kommunikation og undervisning i forbindelse med organisatorisk implementering. Hun er uddannet i kommunikation fra Københavns Universitet og har løbende efteruddannet sig bl.a. som facilitator og som Proceskonsulent hos erhvervspsykolog Kit Sanne Nielsen.

Anne tilbyder sparring til kompetenceafklaring, karriereplan, jobsøgningsstrategi og jobsamtalen og feedback på CV og ansøgning.

Christina Hjorth Johnsson

Christina
Karriererådgivning, undervisning, outplacement og HR er nøgleord i Christinas karriereforløb. Hun rådgiver ledige i forhold til jobsøgning, herunder afklaring af kompetencer, strategi og job mål. Tilskyndelse til handling og forandring er vigtigt, og hun har fokus på at skabe et motiverende personligt møde. Er uddannet Cand. Comm, og er certificeret i personlighedstesten Master Profilen og Big Five, samt coaching.

Dorthe Katrine Arrnsø

Dorthe

Dorthe Katrine Arrnsø arbejder med karrieresparring, personlig sparring, kompetenceafklaring og outplacement.

Dorthe har mange års erfaring inden for ledelse, undervisning, HR, karriesparring, rådgivning og outplacement fra organisationer og selvstændig virksomhed.

Gennem motivation og personlig rådgivning, bringer Dorthe medlemmernes ressourcer og udvikling optimalt i spil og tager højde for den enkeltes udfordringer.

Dorthe er uddannet psykoterapeut, er practitioner i NLP og er certificeret transitionscoach og stresscoach.

Henrik Saaby Larsen

Henrik

Erfaren rådgiver og sparringspartner med baggrund i ledelses- og specialist job fra IT- og Life Science Industrien. Faglig erfaring med ledelse, salg, forretningsudvikling og marketing med baggrund i en kommerciel uddannelse.

Jeg hjælper vores medlemmer med alle aspekter af jobsøgningsprocessen. Mit bidrag til din proces er en objektiv, lyttende og erfaren konsulent og leder. Jeg møder dig lige præcis hvor du er. At kunne se og afdække dine faglige og personlige styrker er min ambition og personlige varemærke. Jeg hjælper dig med at konkretisere kompetencer, erfaringer og resultater til målrettet kommunikation til brug i din jobsøgning.

Et særligt fokusområde for mig er brugen af LinkedIn i jobsøgningen, hvor du også kan møde mig på webinarer og workshops hos Lederne.

Lars Modvig Hesselberg

Lars

Lars er certificeret Excecutive Coach og har en bred erfaring med ledelsessparring,  outplacement, rekruttering, iværksætterrådgivning og undervisning. Gennem de seneste 10 år, har han arbejdet indenfor beskæftigelsesområdet med hovedvægt på rådgivning og karrierer sparring vedr. CV, ansøgning, LinkedIn, coaching og motivation. Lars er endvidere certificeret i Extended DISC, Evnetest og Team Analyse.

Lars har arbejdet som leder i forsvaret i 13 år, og har været selvstændig erhvervsdrivende gennem 10 år, med ledelses- og teamudvikling for større og mindre virksomheder

Lisa Brosbøl Olsen

Lisa

Stor erfaring inden for beskæftigelsesområdet, ledelse, projekter og undervisning og professionel kommunikation. Har godt kendskab til jobmarkedet og kendskab til forskellige uddannelses- og karrieremuligheder. Særlige kompetencer: ansøgning og CV, motivation, undervisning, afklaring og udvikling. Har en anerkendende tilgang i sparring og vejledning. Har bl.a. en diplom i Ledelse.

Peter Lund Kirkegaard

Peter LK

Peter har stor erfaring med individuel karrieresparring, jobsøgningsstrategi, kompetenceafklaring samt rådgivning omkring ansøgning og cv. Peter har mange års erfaring inden for beskæftigelsesområdet med at rådgive omkring mulighederne på jobmarkedet, outplacement samt undervisning og har blandt andet tidligere arbejdet med salgsledelse i rekrutteringsbranchen. Peter har mange års erfaring inden for salg og kan derfor rådgive om hvordan man kan brande sig selv over for potentielle arbejdsgivere ved blandt andet brug af netværk og LinkedIn.

Peter Stouby

Peter S

Peter har siden 2003 arbejdet som karriererådgiver og har haft over 10.000 samtaletimer med ledere, specialister og medarbejdere. Han har undervist i stort set alle emner inden for jobsøgning og arbejder med jobsøgningskommunikation og strategisk brug af netværk og LinkedIn. Han giver forståelse for virksomhedernes fokus og behov i rekrutterings- og ansættelsesprocessen hvilket styrker jobsøgningsprocessen. Han brænder for den personlige kontakt og behersker en bred vifte af samtale- og coachingteknikker. Han er ICF certificeret coach, teamcoach, stresscoach og NLP Master Coach. Derudover er han NLP Practitioner, Master Person Analyse certificeret og DiSC Personprofil certificeret.

Per Casthøj

Per

Per arbejder med karriererådgivning, undervisning, sparring på ansøgning og CV samt rådgivning og træning i jobsamtalen.

Per har mange års ledererfaring inden for rådgivning, kundeservice og ledelse. Primært fra rejse-, forsikring- og pensionsbrancherne. Per har desuden flere års erfaring med outplacement og beskæftigelsesområdet.

Han har en akademiuddannelse i ledelse, uddannet NLP Practitioner og certificeret i Extended DISC. Per har løbende efteruddannet sig bl.a. inden for ledelse og coaching.

Simona Panowski

Simona

Simona har en solid bagrund i Search & Selection af ledere og topledere, og hun har i mange år også arbejdet med Outplacement, Transition Management, Business Coaching, lederudvikling samt udvikling/facilitering af workshops og ledernetværk.

Simona er certificeret Business Coach (CTI/ICF) samt i DiSC testværktøjer.

Simona har et skarpt fokus på det strategiske i din afklarings- og jobsøgningsproces; kompetencematch til jobkrav, rekrutteringsprocessen, jobsamtalen, dit pitch eller din forretningsplan ved virksomhedsetablering.

Sine Halberg Petersson

 Sine

Jeg stiller skarpt på der, hvor du er. Med en handlingsorienteret tilgang indkredser vi det, der er vigtigt for dig nu – og fremadrettet.

Certificeret Coach med et stærkt fundament og mange års erfaring indenfor ledelse, salg, forretningsudvikling og undervisning – primært fra det private erhvervsliv.

Sine arbejder målrettet med jobsøgningsstrategi | CV | Ansøgning | Personlig branding | kompetenceafklaring | LinkedIn | Kropssprog | Forandring | Mentaltræning |Opsøgende dialog.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 17.05.2024