Karriererådgivere på Fyn og i Syddanmark

Alle job- og karriererådgiverne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Rådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Dorthe Madsen

Socialrådgiver i 1993. Har praktisk erfaring fra offentlig og privat sektor. Flere års arbejde som Job- og Karrierekonsulent i a-kasser med særligt fokus på vejledning af medlemmer. Godt kendskab til arbejdsmarkedet og job-/ uddannelsesmuligheder. Er skarp på målrettet kommunikation.

Er en god sparringspartner. Certificeret i GPP-I (personlighedstest) og CSJ-metoden (coaching-socialrådgivning-jura). Har en positiv og personlig vinkel på samtalen. Forstår at give ærlig & konstruktiv feedback.

Elisabeth Ramus Nue Møller

Elisabeth har mere end 30 års erfaring inden for undervisning, projektledelse, ledelse, coaching og Outplacement fra organisationer og fra selvstændig virksomhed.

Hun er certificeret coach og stressvejleder. Af særlige kompetencer kan nævnes: rådgivning i CV og ansøgning, sparringssamtaler, afklaring af personlige kompetencer, outplacement og undervisning samt stressvejledning.

Jon Bloch Skipper

Jon Bloch SkipperJon har mange års erfaring med personlig og professionel rådgivning i krydsfeltet mellem arbejdspladser, jobcentre, a-kasser, fagforeninger og uddannelsesaktører. Særlige kompetencer: karrieresparring, værdiafklaring, personligt salg, strategisk kommunikation, netværk samt rådgivning om selvstændig virksomhed og kompetenceudvikling. Jon er M.A. og har efteruddannet sig indenfor bl.a. HR, salgspsykologi og proceskonsultation.

Lene Thorøe

Lene har mere end 20 års erfaring inden for beskæftigelsesområdet med hovedvægten lagt på personlig sparring, karriererådgivning og undervisning. Særlige kompetencer: målrettet kommunikation både i forhold til cv/ ansøgning og jobsamtalen, afklaring af kompetencer og jobsøgningens mange aspekter.

Hun har erfaring som projektleder, afdelingsleder og afdelingschef på Anden Aktør-området. Lene er uddannet voksenunderviser og er certificeret i GPP-I og Extended DISC. Herudover har hun kurser i coaching, HR og organisation.

Peter Jacobsen

Peter Jacobsen Jeg har erfaring med outplacement, karriererådgivning, facilitering af netværksmøder/møder, undervisning, blandt andet inden for Linkedin, headhunting, rekruttering, procesledelse samt HR. Jeg er uddannet inden for salg, markedsføring og HR og har tidligere haft mange leder- og konsulentstillinger.

Poul Møller

Maskiningeniør, Business Coach (ICF), ledelse, karriererådgivning og selvstændig virksomhed. Særlige kompetencer: coaching og sparring, personligt salg og jobsamtalen, rådgivning i CV og ansøgning samt personlig udvikling, motivation, afklaring og undervisning.

Susanne Ebbesø

Susanne EbbesøSusanne er uddannet Cand. Mag i medievidenskab fra Aarhus universitet og har arbejdet flere år med ledersparring samt selv været leder.

Hun er certificeret systemisk coach og business-coach samt har mange års erfaring med samtaler og rådgivning.  

Susanne er erfaren underviser i motivations- og jobsøgningsstrategi med fokus på alt fra den mentale proces til hvordan man laver et godt CV, benytter sit netværk mv.

Du bliver altid mødt empatisk, direkte, ærligt, med blik for fremdrift, udvikling og mental sundhed

 

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 29.07.2021