Karriererådgivere på Fyn og i Syddanmark

Alle job- og karriererådgiverne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Rådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Dorthe Madsen

Dorthte

Socialrådgiver i 1993. Har praktisk erfaring fra offentlig og privat sektor. Flere års arbejde som Job- og Karrierekonsulent i a-kasser med særligt fokus på vejledning af medlemmer. Godt kendskab til arbejdsmarkedet og job-/ uddannelsesmuligheder. Er skarp på målrettet kommunikation.

Er en god sparringspartner. Certificeret i GPP-I (personlighedstest) og CSJ-metoden (coaching-socialrådgivning-jura). Har en positiv og personlig vinkel på samtalen. Forstår at give ærlig & konstruktiv feedback.

Lene Thorøe

Lene

Lene har mere end 20 års erfaring inden for beskæftigelsesområdet med hovedvægten lagt på personlig sparring, karriererådgivning og undervisning. Særlige kompetencer: målrettet kommunikation både i forhold til cv/ ansøgning og jobsamtalen, afklaring af kompetencer og jobsøgningens mange aspekter.

Hun har erfaring som projektleder, afdelingsleder og afdelingschef på Anden Aktør-området. Lene er uddannet voksenunderviser og er certificeret i GPP-I og Extended DISC. Herudover har hun kurser i coaching, HR og organisation.

Poul Møller

Poul

Maskiningeniør, Business Coach (ICF), ledelse, karriererådgivning og selvstændig virksomhed. Særlige kompetencer: coaching og sparring, personligt salg og jobsamtalen, rådgivning i CV og ansøgning samt personlig udvikling, motivation, afklaring og undervisning.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 17.05.2024