Trivselssparring

Er du alt for presset i din hverdag som leder, og mærker du tegn på stress? Få hjælp til at forebygge og håndtere stress med en trivselssparring fra en af vores erfarne ledelsesrådgivere.

Vores rådgivere står klar til at hjælpe dig. De rådgiver og giver dig gode råd og værktøjer til at forebygge og håndtere stress.

Du kan bl.a. få hjælp til:

  • Hvad du kan gøre, hvis du føler dig stresset

  • Hvordan du bliver opmærksom på symptomer og tegn på stress

  • Hvordan du kan prioritere eller uddelegere opgaver, hvis der er for mange

  • Hvis du sygemeldes eller er raskmeldt og skal tilbage til dit job

  • Hvordan du hjælper en stressramt medarbejder eller kollega

 

Bestil trivselssparring

Få en sparring med en af vores erfarne rådgivere.

Sparringen foregår over telefonen eller Skype og tager mellem en halv og en hel time.

 

Guides og værktøjer til stress og trivsel

Forebyg og reducer stress hos dine medarbejdere

Stressede medarbejdere

Få viden og værktøjer til at tage hånd om dit teams trivsel og til at forebygge og håndtere stressede medarbejdere.

Gode råd, viden og værktøjer til din trivsel

Stress hos dig selv

Hvad kan du gøre, hvis du føler dig stresset, og hvilke symptomer og tegn på stress skal du være opmærksom på?

Sådan spotter du stress

Psykolog og phd. Malene Friis Andersen giver hendes ekspertråd til, hvad du skal være opmærksom på i forhold til at spotte stress, og hvordan du tager den første samtale med en stresset medarbejder. 

Sådan spotter du stress

Genskab balancen hos dig selv

Se erhvervspsykolog Pernille Rasmussens ekspertråd til, hvad du skal holde øje med hos dig selv i forhold til at spotte stress i tide. Hun giver også gode råd til, hvad du skal gøre for at genoprette balancen, hvis du føler dig presset.

Spot stress og genskab balancen hos dig selv

Mød ledelsesrådgivere – dine sparringspartnere

Michael U

Teamchef og Ledelsesrådgiver, Michael Uhrenholt

Michael Uhrenholt har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse af medarbejdere og mellemledere gennem flere år inden for blandt andet detailbranchen og undervisningssektoren. Michael Uhrenholt har en diplomlederuddannelse og en systemisk leder- og konsulentuddannelse samt uddannet facilitator- og procesleder. Michael er i gang med en certificering som coach.

Birgitte A

Ledelsesrådgiver, Birgitte Alstrøm

Birgitte Alstrøm har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter for både store danske og internationale virksomheder samt små og mellemstore iværksættervirksomheder. Birgitte Alstrøm har en HD 2. del i afsætning og har gennemgået flere lederuddannelser. Birgitte er internationalt certificeret i NLP, personlig branding, social branding og business modelling samt uddannet facilitator.

flemming

Ledelsesrådgiver, Flemming Andersen

Flemming Andersen har arbejdet med rekruttering, ledelse, ledersparring, trivsel og udvikling af mennesker og organisationer hele sit arbejdsliv. Han har mange års erfaring som HR-chef i private virksomheder.Flemming Andersen er uddannet cand. merc., og har gennemgået et lederudviklingsforløb hos Stifinder A/S og taget en systematisk lederuddannelse.

Bjarne H

Ledelsesrådgiver, Bjarne Henning Jensen

Bjarne Henning Jensen har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse på afdelings-, direktions- og koncernniveau samt i bestyrelser, og har de seneste år særligt haft fokus på opstarts- og vækstvirksomheder. Bjarne Henning Jensen er uddannet civilingeniør, ph.d. og HD og har gennemgået leder- og bestyrelsesuddannelse.

Lise K

Rådgivningskonsulent, Lise Kruse Madsen

Lise Kruse Madsen har beskæftiget sig med HR, trivsel og stresshåndtering i en stor del af sit arbejdsliv. Lise Kruse Madsen er uddannet stressvejleder og netop blevet færdig som Mindjuice coach. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet HR, erhvervspsykologi, samtaler og rådgivning.