Michael Uhrenholt

Hvad er din baggrund?
Jeg har arbejdet som leder og chef i 25 år i forskellige brancher og positioner. Startende med en lederuddannelse i forsvaret, herefter i Retail som købmand og varehuschef. Jeg har i kortere tid arbejdet i uddannelsessektoren med ansvaret for uddannelseskonsulenter. Den røde tråd i min karriere har handlet om ledelse, siden jeg var 22 år.

Hvorfor har du valgt at blive ledelsesrådgiver?
Det der driver mig er at udvikle og støtte andre mennesker. Muligheden for at kunne sparre med en anden leder, og gennem dialog at hjælpe lederen til at finde nye veje til at håndtere sine udfordringer og trivsel, finder jeg særligt motiverende.

Hvilke tre ord kendetegner dig som person?
Initiativrig, positiv og ordentlig. 

Kan du beskrive din sparringsstil?
Jeg udfordrer i min sparringsstil. Jeg går uærbødigt til kanten for at udfordre antagelser, om hvad man kan og ikke kan. Derudover er jeg indlevende og bruger meget energi på dem, som jeg hjælper. Jeg tilbyder nye perspektiver på de mulige udfordringer, som de står foran. Nysgerrighed er omdrejningspunktet for at kunne forstå og sætte sig i lederens sted.

Hvordan gør du en forskel for dem, der kommer til dig for sparring?
Jeg tør udfordre og give nye vinkler til løsninger. Jeg hjælper lederen til at skabe det handlerum, som lederen kan agere i, og derved få håndteret den eller de udfordringer, som sparringen handler om. 

 

Foto: Christian Als

Bestil opkald

Ja tak, ring til mig