Lise Kruse Madsen

Hvad er din baggrund?
Jeg har en baggrund som Mindjuice coach fra Mindjuice Academy og stress-vejleder fra Psykiatrifonden. Jeg er uddannet inden for rekruttering og lederseach og arbejdet med HR, ledelsesrapportering, rekruttering, trivsel, stress, leder- og medarbejdersamtaler og medlemssparring.

Hvorfor har du valgt at blive ledelsesrådgiver?
Jeg har gennem hele min karriere arbejdet med mennesker. Jeg får energi af at hjælpe andre mennesker videre fra en fastlåst situation til at se nye muligheder. At jeg er landet som rådgiver eller sparringspartner er måske alligevel ikke så tilfældigt, som jeg først lige tænkte. 

Hvilke tre ord kendetegner dig som person?
Empatisk, nærværende og lyttende.

Kan du beskrive din sparringsstil?
Jeg møder lederen på vedkommendes præmisser med empati, respekt, nærvær og i et tillidsfuldt rum. Jeg stiller spørgsmål, så personen selv finder svarene og opnår større selvindsigt og dermed ser hvilken vej, der er bedst at gå for vedkommende. Jeg hjælper lederen med at opdage uudnyttede potentialer og handlemuligheder. Jeg tror på, at alle har styrker og kan udvikle sig i en positiv retning.

Hvordan gør du en forskel for dem, der kommer til dig for sparring?
Jeg hjælper dem, der kommer til sparring med at opnå et overblik over den fastlåste situation, en større selvindsigt samt nye handlemuligheder. Med andre ord: Jeg lærer dem at fiske fremfor at give dem fisken. 


Foto: Christian Als

Bestil opkald

Ja tak, ring til mig